Itthon » Közélet

Disznótor nem erőszak

Amint azt a magyar közmondás tartja: nem erőszak a disznótor.Környékünkön mégis sokaknak az egyik legkedveltebb téli szórakozása a disznóvágás.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Teli_szorakozas
Teli_szorakozas
szerkesztoÍRTA: LŐRINCI RÉKA
2009. december 22., 11:07
0 hozzászólás. 


Az időjárás múlt heti fordulata végre ad rá lehetőséget, hogy kipróbáljuk legkedveltebb téli elfoglaltságunkat. Kíváncsiskodtunk mi is egy kicsit, és olvasóinktól megkérdeztük mi a kedvenc szórakozásuk a téli évszakban.

617 szavazó szállt be a kérdez-felelek játékba, a voksok pedig eléggé megoszlottak a hét lehetséges válasznál. Az első két helyezett között szoros küzdelem volt végig a hét folyamán. Végül a disznóvágás opció nyerte el a legtöbb szavazatot (azaz 139-et), nem csoda, hiszen a környékbeli portákon most zajlik a disznótor megülésének szezonja. Ilyenkor összegyűl a család, rokonok és barátok, és amellett, hogy feldolgozzák az egyik legfinomabb húsú háziállatot, jó kis dínomdánomot csapnak.

Teli_szorakozas

No de a kattintók a téli sportágakat sem hanyagolták, dobogós helyre jutatták a sízést (130) és a korcsolyázást (103) is.

Van akik az izomlazító elfoglaltságokat részesítik előnybe, az alvásra 66-on, az olvasásra szavaztak 63-an. Nem meglepő, hogy a kötelező hóhányást kevesen végzik tiszta szívből, de ezt a választási alternatívát is bejelölték 60-an. A lista végén a szánkózás kullog 56 vokssal.

Mostantól pedig koncentráljunk az év végére: Te hol bulizol Szilveszterkor?



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."