Itthon » Közélet

Farkasszemet néznek a jelöltek

Január 15-én, pénteken a küldöttgyűlésen választják meg az elnököt a városi RMDSZ élére.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

FarkasGyorgy1
FarkasGyorgy1
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. január 12., 14:44
5 hozzászólás. 


Több sajtótájékoztató beszélgetésre hívták a média képviselőit. Első ízben Grünstein Szabolcs, a városi RMDSZ elnökjelöltje, majd Bíró Enikő, a jelenlegi megbízott elnök és Benedek Árpád Csaba, a városi RMDSZ másik elnökjelöltje mondta el álláspontját a kialakult helyzetről.

Bíró Enikő és Grünstein Szabolcs január 21-re tette az elnökválasztás időpontját, míg Benedek Árpád Csaba a közelgő január 15-ét jelölte meg. Végül a feladattal megbízott Farkas György öntött tiszta vizet a pohárba.

FarkasGyorgy1
Farkas György, KEB elnök

„Mivel mindkét fél részéről óvások érkeztek, azokat a Széki Szabályzatfelügyelő Bizottság január 4-i ülésén megvitatta, és határozatot hozott mindkét kérelmező irányába. A decemberi küldöttgyűlés alkalmával megbízták a jelenlegi elnökséget, hogy munkájával, ügyvitelével segítse a gyűlés előkészítését. December 17-én az előző küldöttgyűlésen új KEB-et (Küldöttgyűlést Előkészítő Bizottságot) választottak, és ezt azzal hatalmazták fel, hogy 30 napon belül szervezze meg, és készítse elő a tisztújító küldöttgyűlést” – magyarázta a sajtótájékoztatón Farkas György, a KEB elnöke, aki hozzátette: „ha az utolsó napot nézzük, akkor az január 15-e”.

„Január 11-én ült össze a KEB, amelynek határozata értelmében január 15-én 17 órára hívja össze a küldöttgyűlést” – mondta Farkas. Jelenleg a küldöttek összehívásán fáradoznak.

Egyébként akkor érvényes az új küldöttgyűlés, ha a fele plusz egy küldött jelen van. A 98 küldött esetében ez 50 embert jelent.



5 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
portoi
2010-01-12 18:28:33
nagy huhooo a semmi korul... gyerekek , egyszeruen es hatekonyan kellene csinalni!
avatar
eek
2010-01-13 00:25:26
en ott voltam azon a gyulesen. nem hatalmazta fel senki farkast, egyaltalan ez ki ez a kis ember, hogy igy mer hazudozni
avatar
Recsenyédi
2010-01-13 14:37:40
Érdekes milyen rövid egyesek emlékezőképessége, és hogy még számolni se tudnak, mert december 17.én tényleg egyhagúlag elfogadtuk, hogy 30 napon belül megismételjük a szavazást, és arra is emlékszem, hogy Farkas Gyurikát, a Széki ügyvezető elnököt, a Polgármester úr kabinetvezetőjét, megszavaztuk KEB tagnak. Itt valójában arról van szó, hogy a mostani városi vezetés amely hibát hibára halmoz, mindenképpen át szeretné menteni a hatalmát és ezért nem játszik tisztességesen, például tudatlan fiatalokat használ szavazóbázisként. Es nem veszi észre, hogy már rég le kellett volna mondani, és átadni a helyet egy olyan csapatnak amelyben nem,
csak a "norada-s kisemberek" döntenek.
avatar
eek
2010-01-13 17:03:34
re:
Kedves Recsenyédi. Elég szomorú ha Fakras Gyurikára – de legyen egyszerűen Móricka – tehát Mórickára te is szavaztál Recsenyédről. De akkor már tájékoztass arról, hogy ezen a KEB-en kívül még hová választották ezt a Gyurikát a saját érdemei alapján, vagy mindig csak csicskásnak használják – mert tulajdonképpen az is. Lehet hogy te Recsenyéden jobban ismered, mert ott ügyvezeti a „Széket”.
avatar
zdorfy
2010-01-18 09:02:59
Nem ertenem, hogy mit m-eek-eg valaki, jobban tenned, ha a sajat dolgaddal foglalkoznal es hagynal masokat dolgozni

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."