Itthon » Közélet

Osztják a cukrot és a lisztet

A székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal szociális főosztálya értesíti az élelmiszercsomagban részesülőket, hogy a támogatás hétfőtől átvehető.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

lisztjo
lisztjo
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. január 21., 16:07
0 hozzászólás. 


A kormány 600/2009-as határozata értelmében az Európai Unió intervenciós tartalékaiból élelmiszertámogatásban részesülnek a többszörösen hátrányos helyzetű személyek. Ide tartoznak a 416/2001-es törvény értelmében szociális segélyben részesülők, a 72/2002-es törvény értelmében munkanélküli segélyben részesülők, a kisnyugdíjasok, akiknek az összesített nyugdíja nem haladja meg a 400 lejt, illetve az I. és II. fokú fogyatékkal élők.

Akik pótlistára jelentkeztek, és akik a tavalyi év folyamán nem vették át az élelmiszertámogatást, személyenként 4 kg cukrot és 15 kg lisztet, azok hétfőtől csütörtökig 14 és 16 óra között, valamint pénteken 11 és 13 óra között az Eötvös József Mezőgazdasági Szakközépiskola Tompa László utcai bentlakásánál jelentkezhetnek.

Ugyanitt tekinthető meg a támogatásban részesülő személyek névsora. Az élelmiszertámogatás átvételekor fel kell mutatni a személyazonossági igazolványt, esetenként a nyugdíjszelvényt vagy a munkanélküli igazolványt.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."