Itthon » Közélet

Nincs munkája?

Itt a lehetőség, hogy Ön is közel kerüljön a mézes bödönhöz. Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala 14 köztisztviselői munkahelyet hirdetett meg.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

varoshaza-jo-2013
Munkalehetőség a polgármesteri hivatalnál.
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2014. június 30., 15:00
0 hozzászólás. 

Nagy dobásara készülhet a polgármesteri hivatal, vagy csak lendületesen fogtak neki a munkának, de egyből tizennégy új munkatársat keresnek. Engedni látszik az állami költségvetést szorító gatyaszíj, hiszen nem is olyan régen még rezgett a léc a köztisztviselői állást betöltők alatt. Akkor ilyen-olyan megszorításokra hivatkozva szabták meg hányan dolgozhatnak egy adott polgármesteri hivatalban.

Most többek közt szükség van sport, kultúra, egészségügyi, helyi közigazgatási, több helyi lakossági nyilvántartói poszton, beruházási és közbeszerzési tanácsadóra. De szükség van a városgazdálkodási osztályon felügyelőre az informatikai osztályon, illetve a helyi közszolgáltatásokat figyelő osztályon ugyancsak tanácsadóra.

A állások betöltésre jelentkezőknek versenyvizsgán kell részt venniük, amely egy írásbeli illetve szóbeli vizsgát jelent. Az írásbeli vizsgákra július 29 és 30-án tíz órától kerül sor, amíg a szóbeli vizsgák augusztus 1 és 4-én lesznek.

A meghirdetett állásokról, elvárásokról és vizsgaidőpontokról részletesebben tájékozódhat a polgármesteri hivatal honlapján.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."