Itthon » Közélet

Ittas sofőrt, csalót és kalózt fogtak Udvarhelyen

Aktívak voltak a városi rendőrök a hétvégén, több bűntettnek, illetve kihágásnak is sikerült a végére járniuk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

razzia
razzia
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. március 08., 13:49
0 hozzászólás. 


Pénteken a kora hajnali órákban, 2:40-kor állított félre a székelyudvarhelyi rendőrség egy autóst. A 42 éves, román és osztrák kettős állampolgársággal rendelkező J.L. ittas állapotban vezette autóját, leheletében 0,73 mg/l alkoholt mutattak ki a helyszíni, szondás ellenőrzés során. J.L.-t az udvarhelyi kórházba szállították vérvétel céljából, ittas állapotban történő gépjárművezetés vádjával folyik ellene kivizsgálás.

razzia

Illusztráció

Egy csalási kísérlet is foglalkoztatta városunk rendőreit pénteken: a helybéli P.Z.-t érték tetten, aki egy, a városban található üzletben akarta átverni az ott dolgozó alkalmazottat. A tettes egy csíkszeredai kereskedelmi egység üzemeltetőjének és társtulajdonosának adta ki magát, így szándékozott vásárolni. P.Z. egy cégbejegyzési lap fénymásolatát, egy CEC füzet lapját és egy pecsétet is felmutatott, hogy megtévessze az üzletben dolgozó személyt. A vádlott jelenleg szabadlábon védekezhet, miközben csalás jogcímén folyik ellene kivizsgálás.

A szombatról vasárnapra virradó éjszakán a rendőrség emberei a Biztonság nevű akció keretén belül egy udvarhelyi bárban tettek látogatást, ahol 14 CD lemezt találtak, melyeken feltételezetten illegálisan másolt hanganyag található. Ugyanekkor megállapították, hogy a szórakozóhelyet működtető társaság nem rendelkezik zenesugárzási engedéllyel, így a cégvezető ellen szerzői jogsértés vádjával folytatnak kivizsgálást.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."