Itthon » Közélet

Lisztet és cukrot osztanak

A Székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatal Szociális Főosztálya felhívja az érintettek figyelmét, hogy átvehető a támogatás.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

lisztjo
lisztjo
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. március 09., 14:44
1 hozzászólás. 


A kormány 600/2009-es határozata értelmében az Európai Unió intervenciós tartalékaiból élelmiszertámogatásban részesülnek a többszörösen hátrányos helyzetű személyek. Ide tartoznak a 416/2001-es törvény értelmében szociális segélyben részesülők, a 72/2002-es törvény értelmében munkanélküli segélyben részesülők, a kisnyugdíjasok, akiknek az összesített nyugdíja nem haladja meg a 400 RON-t és az I. és II. fokú fogyatékkal élők.

lisztjo

Az élelmiszertámogatás kiosztása 2009. október óta folyamatban van. Ezt a folyamatot szeretnék lezárni, ezért a Megyei Tanács 8555/2010-es számú átirata értelmében a megmaradt mennyiséget kiosztják a listán és pótlistán szereplő személyek között, függetlenül attól, hogy részesült-e már az élelmiszertámogatásban.

Az érintettek az élelmiszertámogatást átvehetik az Eötvös József Mezőgazdasági Szakközépiskola Tompa László utcai bentlakásánál, amíg a készlet tart. Hétfőtől csütörtökig 11 és 14 óra között illetve pénteken 10 és 13 óra között várják a jelentkezőket. Az élelmiszertámogatásban részesülő személyek névsora megtekinthető az Eötvös József Mezőgazdasági Szakközépiskola Tompa László utcai bentlakásánál. Az élelmiszertámogatás átvételekor fel kell mutatni a személyazonossági igazolványt, az érvényes munkanélküli igazolványt vagy a nyugdíjszelvényt.


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
janos39
2010-03-10 11:51:50
Hát ez látcik mert az utcán kinálják 5-6 lejért egy jo csomagot

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."