Itthon » Közélet

Súlyos baleset a Nicolae Bălcescu utcában

Nem tartva be a megfelelő sebességet, kerítésnek ütközött egy autós Székelyudvarhelyen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

baleset
baleset
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. március 26., 12:54
5 hozzászólás. 


Március 25-én 8 óra 15 perckor az 57 éves K.J. a Nicolae Bălcescu úton haladva vesztette el uralmát a gépjármű felett, így egy jobbos kanyarban átsodródva a másik sávba csapódott egy drótkerítésnek. A balesetet a be nem tartott sebességkorlátozás okozta, állapították meg a rend őrei. Az autó vezetője súlyosan sérült, az anyagi kár pedig 3 ezer lej.

baleset

Illusztráció


címkék: rendorseg baleset

5 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kaktusz
2010-03-26 14:27:45
Lustak vagytok kimenni a helyszinre kepet csinalni? Mert ilyen illusztraciokkal sokat nem mutattok az esemenybol... Az ujsagiras nem csak abbol all hogy ulok a szobaba es bepotyogok par sort. Ki is lehet menni a helyszinre neha. Itt ez eleg ritkan fordul elo. Mindenhol illusztraciok vannak...
avatar
kaktusz
2010-03-26 14:31:48
Nem beszelve arrol se azt nem tudtuk meg hogy pontosan hol senem azt hogy milyen auto volt... tehat 0 a hir erteke... annyi kb mint ma Ukrajnaba pentek van.
avatar
szasza
2010-03-26 17:10:29
re:
Köszönjük a tájékoztatást az ukrajnai helyzetről, egyébként megbecsüljük annyira olvasóinkat, hogy feltételezzük róluk, nem gondolják komolyan az ilyen kommenteket. Minden esemény helyszínén megjelenünk - így a balesetekén is - amennyiben ezekről idejében értesülünk. Sajnos ez jelen esetben nem történt meg, csak a másnapi hivatalos rendőrségi jelentésből szereztünk tudomást a balesetről. A rendőrséggel való kommunikációt igyekszünk sokkal hatékonyabbá tenni a közeljövőben, hogy senki se maradjon le a helyszíni fotókról, jelentésekről.

avatar
kaktusz
Nem beszelve arrol se azt nem tudtuk meg hogy pontosan hol senem azt hogy milyen auto volt... tehat 0 a hir erteke... annyi kb mint ma Ukrajnaba pentek van.
avatar
hahaha
2010-03-26 18:25:20
Sztem meg korrektül számolnak be mindenről amiről csak tudnak, és nem lehetnek ott minden balesetnél . Kár a felháborodás.
avatar
szattilasz
2010-03-28 13:07:36
Sajnos az információk hiányosak...Latszik, hogy az irodából lusták vagytok kimozdulni jobb információk érdekében...Az áldozat sajnos agyvérzést kapott vezetés közben, nem felelőtlenség miatt okozott balesetet. K.J sajnos élet és halál között van a Vásárhelyi kórházban, a súlyos agyvérzése miatt.
U.I. Ha esetleg mozgékonyabb munkatársra van szükségetek, aki nem unna utánanézni a dolgoknak, szóljatok.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."