Itthon » Közélet

Szervezetet felfrissítő mozgalmat indít az RMDSZ

Grünstein Szabolcs a városi szervezetet szeretné visszavinni az emberekhez, ez lenne a célja a napokban induló mozgósításnak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

RMDSZKEP
RMDSZKEP
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. március 29., 14:17
2 hozzászólás. 


„Az RMDSZ-t fel kell frissíteni, pezsgővé kell tenni” - mondta a tervekre hivatkozva az elnök. Három fázisban képzelték el az udvarhelyi lakosok felkeresését. Önkéntesek fognak kopogtatni a székelyudvarhelyiek ajtaján, sőt maga az elnök is felvállalta a feladatot, miszerint ő is részt vesz az akcióban.

Az egyik cél megtudni, hogy az illető RMDSZ tag volt-e, fizet-e tagdíjat. Egyébként a tagsági-díj 6 lejbe kerül évenként (kivételt képeznek a nyugdíjasok és a munkanélküliek, akik évenkénti 1,2 lejért cserébe lehetnek RMDSZ-esek). Akik nem fizetik ezeket az összegeket, azok passzív tagnak számítanak, ezeket az embereket próbálják meg aktívvá tenni, valamint meggyőzni azokat, akik eddig nem vettek részt a szövetség munkájában, hogy ezek után tegyék ezt meg.

Grunstein_Szabolcs

Második lépésként meghallgatják az emberek véleményét, és pár kérdésre is választ várnak, ezt egy kérdőív kitöltetésével szeretnék elérni. Harmadik intézkedésként a válaszadók elérhetőségeit jegyzik fel egy élő kommunikációs csatorna létrehozása érdekében. Ugyanis kapcsolatot szeretnének kialakítani a polgárokkal, szeretnék tájékoztatni a lakosságot egy-egy tanácsi határozatról, beruházásról, napirendi pontról.

„Arra kérjük a székelyudvarhelyieket, hogy pozitívan fogadják az önkénteseinket, hiszen jóindulat vezérli őket, arra kérjük a lakókat, hogy ne féljenek tőlük, mert kitűzővel fognak menni és megbízható emberek. Öt percet szánjanak arra, hogy ezt az RMDSZ-t megújító, felfrissítő mozgalmat életre tudjuk hívni” – jelentette ki Grünstein Szabolcs.


2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
lordking
2010-03-30 09:24:18
Már rég időszerű lett volna... nem tudom, fog ez sikerülni...igaz is: most már ki a városi RMDSZ elnöke???
avatar
micimacko
2010-03-30 10:47:47
Nagyon nagyon hianyzik ez! :whistle: Jobb dolguk nincs az onkenteseknek? :P

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."