Itthon » Közélet

Közlekedést segítő tükröt szereltek a Kiskövedben

A Polgármesteri Hivatal Városrendezési Osztálya az RMDSZ közreműködésével állította fel a forgalom-segítő eszközt a Bethlen negyedben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Tukor
Tukor
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. március 30., 12:00
13 hozzászólás. 


Ma délben hivatalosan is átadták a tegnap helyére került, közlekedést segítő tükröt. Az eseményen a városi RMDSZ frakció két tagja, Fancsali Kálmán és Incze Csongor tanácsosok ismertették ennek előnyeit.

Fancsali_Incze
Fancsali Kálmán és Incze Csongor

„Az RMDSZ figyel a lakossági kérésekre” - mondta Fancsali, aki a Szövetség 5-ös körzetének megbízottja is egyben. A megvalósítás szükségességét ugyanis a Bethlen negyediek szorgalmazták. A Kisköved utca és a Gyepes bejárat kereszteződésénél található, újonnan felállított tükör megkönnyíti az autósok dolgát, főleg azokét, akik a Gyepes bejárattól a Győzelem fele veszik az irányt a Kisköveden keresztül.

Tukor1

A két városatya kérdésünkre elmondta, lesznek még további beruházások a környéken. Áthelyezik például a Taximegállót a Bethlen negyedi Park szomszédságába, illetve a fűtés- és melegvízhálózat felújítása is a tervek között szerepel. Rövid időn belül megtartják a körzetekben a költségvetés beszámolóját, akkor majd számszerűen is kitérnek a megvalósítandó projektekre, ígérte Incze Csongor, aki hozzátette: „Várjuk a lakosok kérdéseit, meglátásait. Bátran jöjjenek, mi készségesen állunk a rendelkezésre.”

Tukor



13 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
laci
2010-03-30 13:19:36
:shock: Na végre...
avatar
Asd
2010-03-30 15:43:44
Minek kell "átadást" tartani egy tükörnek? Tegyék fel oszt jól van, miért kell még szerepeljenek mellette? További "beruházások"? Hatalmas beruházás volt ez is, gondolom több száz milliós aminek nagyrésze az átadásra ment el... lol
avatar
ipopescu
2010-03-30 15:48:36
Na te.
Es miert hiannyzott a kozlekedesugyi miniszter. Ennyire lenez bennunket? Na meg Obama is eljohetett volna, hogy Sarkozy-rol ne ie beszeljunk :D
Kesz rohej :P
avatar
ipopescu
2010-03-30 15:50:23
Aaa megvalami:
kivancsi vagyok ugy, egy honap mulva ott lessz e meg?
avatar
Incze Csongor
2010-03-30 17:05:34
Tisztelt hozzaszolok!

Ugy erzem, hogy az erintetseg miatt par szoban le kell irnom, hogy miert is volt szukseg erre az "atadasra"( ahogy itt megfogalmazodott :-)).
Nem az a celunk, hogy ha kicserelunk egy kiegett egot akkor arra felhajtast csinaljunk, hanem az a cel, hogy felhivni az meberek figyelmet arra, hogy ha olyan eszrevetelunk van amivel a varos mindennapjait megkonnyithessuk, akkor batran jojjenek es mondjak el nekunk, hogy lehetosegeinkhez merten orvosolni tudjuk a problemat. Ez a tukor is az ottani lakok eszrevetelezese nyoman kerult elhelyezesre es erre szeretnenk osztonozni mindenkit, hogy az epito otleteiket, eszreveteleiket jelezzek, ugyanis szemely szerint en peldaul a varos mas reszen lakom, nem jarok ott el minden nap, nem tudhatom, hogy ezen a varos reszen kit mi zavar, de az ott lakok igen.
avatar
Incze Csongor
2010-03-30 17:05:46
Ezeknek a dolgoknak a mediatizalalsaval az a szemelyes velemenyem, hogy ha egy lakosok altal jelzett problemat megoldunk, akkor azt hozzuk nyilvanossagra, hogy ezaltal osztonozzuk a tobbieket, hogy ok is jojjenek es mondjak el nekunk a kornyekukon felmerult gondokat. Szemely szerint szivesen allok az onok rendelkezesere akar szemelyes talalkozok utjan is.

Udvozlettel,
Incze Csongor
avatar
aladin
2010-03-30 17:34:45
Nesze neked tükör. Holnap vagy holnapután már meg is fogják koszorúzni városunk csúcsvezetői. Röhejes.
avatar
potilulu
2010-03-30 17:38:09
Tisztelt Incze Csongor!

Engem osztonzott.
Miert ilyen poros a varosunk? Mig az alulfizetett roma munkasok nagy hanyagsaggal csak az autok kozott tudjak elseperni a port addig az is marad. Legalabb az elso port kene eltakaritani mert megfogunk fulladni. Nagyvarosi peldat kovetve megoldas lenne a rendorseg segitsegevel meguresiteni egy par utcat a parkolo autoktol mint pl. a Kiskovedet es ugy takaritani.
Miert van sokszor nappal is kozvilagitas kisvarosunkban?? Nem az ilyen apro dolgokkal kene kezdeni a koltsegvetes csokkentest? amikor megkerdeztem mindenki masra terelte a felelosseget es mire elertem a szal vegere azt a valaszt kaptam, hogy ugy vizsgaljak meg, hogy melyik lampa van kiegve. Hat Uram segits. Nem lehetne egy embert megbizni, hogy este tegyen egy kort autojaval es irja ossze????
Miert nincs egy korforgalom sem a varosunkban? Azt lehetne unnepelni es avatgatni. Brasso mennyivel nagyobb varos mint mi es a korforgalmaknak koszonhetoen nincsenek olyan dugok mint itt.
Mie...
avatar
kicsitörök
2010-03-30 22:00:42
2 ev alatt egy tükör-rmdsz......
avatar
Nero
2010-03-31 09:50:09
Ki kellett volna hivni az NBC-t is, hogy élöben közvetitse világszerte hadd irigyeljek mindenhol, hogy nálunk micsoda fejlesztések folynak...Ezek komolyan azthiszik, hogy ilyen parasztvakitással jo szinben tünhetnek fel...
avatar
wadasz
2010-03-31 12:25:52
HAT IGEN !!! IRTOZTAOAN NAGY TELJESITMENY!!MAR CSAK AZ UTOLSO JELZOLAMPANAK A BEINDITASAT VAROM MEG ES A CSUCSON LESSZ AZ RMDSZ VEZETOSEGE!
avatar
Incze Csongor
2010-03-31 20:42:44
Tisztelt potilulu!

Szivesen valaszolok a feltett kerdesekre sajnos eleg hosszas lenne ket hozzaszolasnyi hely sem lenne eleg ezert kernem, hogy kuldjon egy e-mailt az inczecsongor08@gmail.com -ra, mondjuk potilulu targyal es akkor az e-mail cimre megirom a valaszt. Termeszetesen ha mast is erdekel akkor erre az e-mail cimre kuldjon egy levelet es valaszolok.
Udvozlettel,
Incze Csongor
avatar
kicsitörök
2010-03-31 21:43:11
tükröm-tükröm mond meg nekem mit tud meg az rmdsz sajnos semmit ez kelett nekűnk

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."