Itthon » Közélet

Felszólította a Straviát a polgármesteri hivatal

Nem alkotott időtállót a cég, lesújtott a hivatal szigora.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

kanalisfedo
A Szarkakő utcában nagyon látványos a jelenség
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. március 03., 10:29
3 hozzászólás. 

Az aszfaltozást, illetve a kanálisfedők környékének szintbehozását elvégző Stravia Group munkája nem mindenütt bizonyult megfelelőnek. A hó és a jég elolvadása után több helyen jól látszik, hogy a kanálisfedők környékén betöredezett, beomlott az aszfalt, az autósok továbbra is kénytelenek kerülgetni ezeket.

Mint a hivatalban megtudtuk, a céget felszólították a javítások elvégzésére. Bálint Attila sajtószóvivő közölte, hogy a Stravia Group úgynevezett elektronikus közbeszerzésen nyerte meg a munkát tavaly – ebben a legfontosabb a cég árajánlata volt. A munkára köteles volt öt éves jótállást vállalni, következésképpen a megrongálódott részeket köteles záros határidőn belül kijavítani.

A cég a felszólítást írásban már megkapta, így a következő hetekben – amennyiben az időjárás megengedi – köteles kijavítani a megrongálódott részeket.



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
...anyád álruhában...
2015-03-03 23:30:50
Mindez megelőzhető lett volna, ha a munka elvégeztével átvették volna az illetékes jenők a hivatalból. Mert mikor elkészült a munkával ez a prémium minőséget nyújtó cég, akkor már katasztrófális volt. Csak hát a polgárjenő hivatal nem is tudott a problémáról. Amatőrök.
avatar
otto9876
2015-03-04 06:33:09
öt év
Csak a pontositás kedvéért:öt év a garancia.Jenő hány éve nem polgármester?A másik:ki ellen folyik eljárás a Hargita megyei utak javitásánál észlelt korrupció gyanújával?UDMR-s vazetők ellen!
avatar
billy59
2015-03-05 17:45:23
Szegyenteljes munka!!!ez Strav.-akarmi.ceg gyorsan berobbant az utepitesbe de szer.tem gyorsan kene tavoznia is..Az aszfalja sokhelyen sulyed a ceggel eggyutt.Ami az atvevest illeti hat azok nem is amatorok,ok az alairok,ezt is kell erteni,egy szakember ezt a munkat nem vette volna at .Mint pld.az Erdovidekre vezeto utat,tudtommal az is egy mestermunka a 4-5cm aszfalt biciklizni valo.Az ot eves garancia pedig komolytalansagra utal,a regi azfalt megrepedt +az uj pedig nincs rendesen osszedolgozva a regivel tehat a viz beszivarog es megfagy telen.Es vegul egy jo oldala ennek a munkanak is van ...jo sebessegkorlatozni!!!!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."