Itthon » Közélet

Gyűlnek a cserepek

Három adakozó már hozzájárult a bíróság mellett található, lepusztult rózsaszín ház megmentéséhez.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

jacs-gido-sinka
Hárman jöttek, nyolcat hoztak
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. május 07., 13:07
1 hozzászólás. 

Jakab Áron Csaba, Gidó Csaba és Sinka Arnold érkezett elsőként, hogy elhelyezze adományát az uh.ro szerkesztőségében elhelyezett dobozba. Kicsit meglepődtek, hogy még üres a doboz.

A három RMDSZ-es önkormányzati képviselő úgy nyilatkozott, hogy nem politikusként, hanem magánszemélyként kívánnak hozzájárulni a városkép megmentéséhez, összesen nyolc cseréppel. Sinka Arnold felesége és születendő gyermeke nevében is hozott egy-egy darabot.

jacs

 

Ajánlják, hogy aki még a Comkimnél akar vásárolni, siessen, mert már csak pár száz darab van ebből a típusú tetőfedőből.

Mentsük meg a Kapusi házát

A Civilek az örökségért mozgalom és az uh.ro közösen indított akciót az egykor gyönyörű, de mára teljesen leromlott állapotú épület megmentésére, amelyről itt minden lényeges információt megtudhatsz. 

A Gábor Áron utca 18 szám alatt található szerkesztőségünkben hétköznapokon 9-17 óra között várjuk olvasóink adományait. Ha mindenki csak egy cseréppel járul hozzá, sikerülhet befedni az épületet! A cserepeket június 1-én adjuk át a ház tulajdonosának, Kapusi Dénes vállalkozónak.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kópé
2015-05-10 21:56:17
Bohócok!
Há' mi a szösz? Lemeradtam valamiről? Választások lesznek a közeljövőben vagy mit tündérkednek ezek? Ők azok akik tehetnének arról, hogy ne történjen ennyi gazemberség a városban de mit ad a fennvaló, leginkább ők azok akik pálkcát dugnak a várost fejlődését előrevivő bicikli küllői közé! És még van képük itt szerepelni!!! A pofátlanság netovábbja! Azt hiszik, mi nem értesülünk azokról a dolgokról,amik a tanácsüléseken történnek és a városban csukott szemmel és füllel járunk?

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."