Itthon » Közélet

Pályázatok a Polgármesteri Hivatalnál

Elkészültek a Polgármesteri Hivatal pályázati felhívásai a 2010-es évre.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

palyazatiras
palyazatiras
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. április 19., 09:10
0 hozzászólás. 


Városunk Polgármesteri Hivatala elkészítette az ifjúsági és kulturális programokat, projekteket és rendezvényeket, valamint a sporttevékenységeket támogató programjait, melyekre a pályázati kiírások is elérhetőek. Ezek szerint az ifjúsági és kulturális programra pályázhatnak Székelyudvarhelyen működő, jogi személyiséggel rendelkező , helyileg bejegyzett egyesületek, alapítványok és nem kormányzati, nem profitorientált szervezetek, míg sport témakörben pályázni jogosultak a hasonló kritériumoknak megfelelő helyi sportegyesületek és sportklubok.

A keretösszegek is meghatározták: az ifjúsági programra szánt alap 90.000 lej, kulturális pályázatokra 108.000 lejt különítettek el, míg a sporttevékenységek támogatására előirányzott összeg 800.000 lej.

Mindhárom programban a pályázatok leadási határideje 2010. május 13., 15.00 óra. További információk és a dokumentáció letölthető a városháza honlapjáról (kulturális pályázatok, ifjúsági pályázatok, sport pályázatok), valamint igényelhető a Polgármesteri Hivatal székhelyén: Városháza tér 5., II. emelet, Fejlesztési Iroda, kapcsolattartó személyek Dobai-Pataky Virág és Puskás Emese, telefon 0266-218382/1811, e-mail virag.pataky@varoshaza.ro, illetve emese.puskas@varoshaza.ro.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."