Itthon » Közélet

Három halott - tragikus baleset Balánbánya mellett

A rendőrség munkatársai még mindig vizsgálják az eset körülményeit, tegnap ugyanis egy gyászos kimenetelű balesetben vesztette életét három férfi.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

traktor_baleset
traktor_baleset
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. április 21., 11:59
1 hozzászólás. 


Április 20-án 10 órakor egy csíkszentdomokosi lakos értesítette a Balánbányai rendőrséget, amikor holtan talált egy felborult traktor mellett egy ismeretlen férfit. Az eset a közeli Nyír (Mesteacăn) nevű gátnál történt. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy nem egy, hanem három férfiről van szó, akik mind életüket vesztették. Az ügy súlyossága miatt kihívták a csíkszeredai törvényszék, a munkaügy illetve a tűzoltóság szakembereit.

traktor_baleset

Az elsődleges vizsgálatokból illetve a szemtanúk vallomásából kiderült, hogy a 33 éves csíkszentdomokosi K.G., a 29 éves csíkkarcfalvi T.P., és a 44 éves balánbányai B.J. április 19-én este indult útnak a Nyír-gát felé tartva egy Sandu-környéki menedékház felé. Szintén az első elemzésekből derült ki, hogy a traktor egy erdészeti munkálatokkal foglalkozó csikszentdomokosi cég tulajdonában van és K.G. ennek alkalmazottja. A megyeközponti törvényszéken tovább vizsgálják az ügyet.


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
feribacsi
2010-04-22 10:27:01
Jo volna a benzinkutak arlistajat naprakeszen tartani vagy levenni az in formaciok kozul mert jelenleg telyesen felrevezetoEelore is koszoni FERIBACSI.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."