Itthon » Közélet

Széles kínálati paletta a tavaszi állásbörzén

Az idei első állásbörzén közel 120 munkahelyet kínáltak az udvarhelyszéki munkakeresőknek. Felsőfokú végzettségű személyeket viszont nem kerestek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Allasborze1
Allasborze1
szerkesztoÍRTA: LŐRINCI RÉKA
2010. április 23., 15:12
1 hozzászólás. 


A Hargita Megyei Munkaerő-elhelyező Ügynökség székelyudvarhelyi részlege április 23-án 9 és 11 óra között szervezte meg tavaszi állásbörzéjét a Márton Áron Ifjúsági Házban. A helyszín sokkal tágasabbnak és barátságosabbnak bizonyult az előzőhöz – a Siculus Ifjúsági Ház egyik kisterméhez – képest, érdeklődőben sem volt hiány.

Allasborze1

Az ügynökséghez 23 cég jelentkezett be, akik összesen 120 állást ajánlottak a környék munkanélkülieinek, valamint azoknak, akik munkahelyet szeretnének változtatni – tudtuk meg Kerekes Mária irodavezetőtől. Biztosítási és eladási ügynököket, titkárnőket, könyvelőket, műszaki rajzolókat kerestek, ugyanakkor textil-, élelmiszer-, fa- és építőiparban jártas szakembereket, valamint szakképzetlen munkásokat. A börze sikeresnek mondható, hiszen 73 érdeklődő állásinterjúra is jelentkezett.

Allasborze2

Legfrissebb adatok szerint Hargita megyében jelenleg 16.240 munkanélkülit tartanak számon, ebből 1408-an székelyudvarhelyiek.


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
zagI
2010-04-26 14:19:21
Gyakrabban is szervezhetnének eféléket, és jobban kellene ellenőrizni a munkaadókat ,mert nem minden megy ott a legnagyobb rendben, és sok féle bajnak ez az okozója.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."