Itthon » Közélet

Sztrájkol a Polgármesteri Hivatal is

Mint a legtöbb közalkalmazott, a Polgármesteri Hivatal emberei is sztrájkolnak, Felsőboldogfalván viszont lehet sürgősségi ügyeket intézni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

varoshaza
varoshaza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. június 01., 13:37
0 hozzászólás. 


A Polgármesteri Hivatal Alkalmazottait Tömörítő Szakszervezet a következőket hozza a lakosság tudomására: 2010. május 31-től kezdődően a Szakszervezet csatlakozik a közigazgatásban dolgozók által indított általános sztrájkhoz, ezzel az ügyfélfogadás napi 1 órára korlátozódik, a következő kivételes program szerint: kedd, szerda és csütörtök 9,00- 10,00 óra között.
 
Állandó jelleggel csak a halotti bizonyítványok kiállítása van biztosítva, a május 31-e előtt letett kérések megoldása a törvény által előírt keretek között történik, ellentétben a sztrájk indításának napja után bejövőkkel, amelyek csak a sztrájk lejárta után fognak megoldódni. A sztrájkkal kapcsolatos információk, illetve a hivatali szinten hozott döntések a lakosság tudomására lesznek hozva, úgy a médiában, mint a hivatalban való kifüggesztéssel.
 
A Polgármesteri Hivatal Alkalmazottait Tömörítő Szakszervezet a lakosság megértését és elnézését kéri a Kormány által hozott és az államelnök által fenntartott embertelen intézkedések miatt, amelyek erre a drasztikus lépésre kényszerítették a közigazgatásban dolgozókat.
 
Ezennel felkérjük a lakosságot, hogy támogassa a közalkalmazottak ezen megmozdulását, mely közvetett módon mindenkit érint, akik a hivatalok által nyújtott szolgáltatások kedvezményezettjei.
 
Eddig a közlemény, ám némi jó hírt jelenthet, hogy időközben több olvasónk is jelezte, a felsőboldogfalvi polgármesteri hivatalban sikeresen el tudta intézni ügyes-bajos dolgát, többen itt fizették közúti büntetésüket. Megkerestük a kérdéses hivatalt, ahol a jegyző arról tájékoztatott, 9 és 12 óra között mindenképp a hivatalban tartózkodnak, a sürgősebb ügyeket (adók, illetékek fizetése, stb.) megpróbálják megoldani.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."