Itthon » Közélet

Hamar elkapták a bolti szarkát

Egy székelyudvarhelyi üzletből lopott telefont, de rövid időn belül fülön csípték.  

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

rendorok
rendorok
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. június 21., 13:05
5 hozzászólás. 

G.M. bolti eladó június 19-én értesítette a rendőröket, miután munkahelyéről, egy élelmiszerüzletből eltulajdonították maroktelefonját. A személyleírás alapján beazonosították a tettest, akit hamar elkaptak, így visszakerült az ellopott telefon a jogos tulajdonosához. K.K. ellen lopás gyanújával folyik a nyomozás.



5 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Misi
2010-06-22 12:02:14
Haladunk, csempészáru (10 csomag cigi), most egy maroktelefon. Óriási teljesitmény, még gondolkodni se kelett,tálcán szolgálták nekik.

De mi van az ujságiró és családja fenyegetöivel? Megvárjátok mig elbánnak a gyerekel? Vagy ehez gondokodni is kel?

Miért untasátok az embereket bravuros büncselekményekel.Radarozás, ittas vezetés, csempészet cigi :cheer: maroktelefon :cheer:. ¨Csak ezek a rendörök dolgoznak?

Nagyobb ügy nincs :angry: ?
avatar
szattilasz
2010-06-23 15:25:09
Nincs igazad kolléga. Nem kell nekünk nagyobb ügy. Mit szeretnél? Vérengzős vendettát? Gondolkodjál. :silly:
avatar
huni
2010-06-24 02:09:42
nem kollega hanem foglakozzanak szoke laci ugyevel :0
avatar
Misi
2010-06-27 07:18:40
re:
avatar
szattilasz
Nincs igazad kolléga. Nem kell nekünk nagyobb ügy. Mit szeretnél? Vérengzős vendettát? Gondolkodjál. :silly:

1. Hát ha már kollégák vagyunk, egymásközt elmondhatjuk: demokrácia van.
Tehát ez nem csak azt jelenti hogy mehetünk magyarba dolgozni, és áttvenni a pesti dialektust, vagyis zsidó tájszólást. Jelenthet ugyebár még más jogokat is,pl a te egyéni véleményedet. Valamikor ez nem volt lehetséges, és pont a rendörség, volt egyik eszköz a nép elhalgattatására. Abban az idöben is az állam fizette öket, de te akor nem kelett adót fizes, most fizetsz és ha utána érdeklödsz akor a rendöröket a te adódból is fizetik, pont mint a piacon, mikor megveszed a portékát, megnézzed mire adod ki a pénzed, amikor a rendöröket kérdezed mit tesznek a fizetésért, akor az adó pénzedet ellenörzöd. Ez nem vendetátt kér, nem vérontást, ez csak egy egyszerü jog amivel élhetsz. Minden normális társadalomban élnek ezzel a jogal. Miért ne élnél te is ezzel a jogal Kolléga?
avatar
Misi
2010-06-27 07:44:23
re:
2.Kolléga, akor gondolkodjunk.Hogy akarod felhasználni jogaidat? Hallgatásra? Az nem jó.Március 15-én magyar zászlóval vonulni? Ebben nincs hiba,magyarnak lenni nem könyü dolog, föleg ha Pestre mész, ott már oláh vagy.Bukarestben pedig magyar.
Tehát ellehet gondolkodni, hol akar az ember élni, milyen nemzetiségü, és milyen körülmények közt.Nem szeretnél te is egy szép tiszta városban lakni,nyugodtan,nem kel félni hogy valaki áldozata leszel?Ezt halgatásal nem lehet elérni.Ha halgatsz, akor a város atyái még több pénzt tesznek zsebre,nem futja majd semmire.Mostantól tudjad,minden állami és tanács alkalmazot a te adódból kapja a fizetését,tehát jogodban áll kérdöre vonni öket, mit dolgoznak a pénzedért.Amikor orvosnál vagy és várja a csuszopénzt akor büszkén megmondhatod, te befizetted az adodat.De ha halgatsz akor külön orvosi adót is fizetsz mint csuszópénz, majd a rendöröknek is és igy tovább.Nem kel vendeta de halgatni sem a jogaidal. Gondolkodj!!!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."