Itthon » Közélet

Fizetni kell majd a parkolásért

Már a télen beindulhat a fizetős parkolás Udvarhelyen, igaz ez egyelőre csak teszt jelleggel történik.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Egyeb_1007_Bunta_sajt.taj
Egyeb_1007_Bunta_sajt.taj
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2010. október 08., 13:22
7 hozzászólás. 

Bunta Levente polgármester elmondta, hogy miután a tanács megszavazta a fizetős parkolóhelyek bevezetését Székelyudvarhelyen, úgy néz ki a hónap közepére talán már megkapják az árajánlatot a parkolóórákra. 15-20 óra lesz felszerelve a központi részen, ami lehetséges, hogy e hónap végére lesz üzembe helyezve.

Egyeb_1007_Bunta_sajt.taj

"Először csak a teszt jelleggel működtetnénk, lássuk mennyire alkalmazható. Az igazi indítás tavasszal várható, amikor a parkolóhelyek is újra lesznek festve" – fogalmazott Bunta

"A fizetőssé tett parkolással nem az embereket akarjuk bőrölni, hanem egy kis rendet szeretnénk tartani. Természetesen kerékbilincseket is fogunk alkalmazni, amennyiben kihágás történik.  Aki nem az úton tartja az autóját annak nem kerül majd sokba. Az ára kb. 1 lej/óra lesz, még szétnézünk a környékbeli árak között és annak megfelelően optimalizáljuk. Azt szeretnénk elérni, hogy ha valaki jön a központba, hogy az ügyeit intézze, az legyen ahol megálljon" – véleményezte a polgármester.



7 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Barbar
2010-10-09 12:34:31
örvendetes hír
már éppen ideje volt. Legyen egy kis rend a központban. Talán a mienk az egyetlen város ahol a központban ingyenes a parkolás. És remélem a kerékbilincsek kattannak majd azokon a kerekeken amelyek (méretüktől függetlenül) nem a megfelelő helyen állnak meg.
avatar
balintgeza
2010-10-09 13:02:29
szerintem is nagyon jó ötlet a fizetéses parkolás. viszont.. sokkalta több autó van a városunkban, mint amennyi parkolóhely. véleményem szerint sokkal könnyebbé tenné a helyzetet az autósok számára ha sikerülne kialakítani egy nagyobb teret amit csak parkolónak használnak.
avatar
szkiny
2010-10-10 21:20:34
helyes !!!
avatar
pepe
2010-10-11 09:39:32
épp ideje hogy rend legyen a parkolásba és remélem hogy nem azoknak tesznek kerékbilincset akinek egy 5 perce lejárt a parkolási ideje,hanem azokra akik hetekig el sem mozdítják autóikat a parkolóból! és remélem hogy ezektől az autósoktól is behajtják a büntetéseket!
avatar
OLVASÓ Udvarhely
2010-10-11 14:28:13
Azt szeretnénk elérni, hogy ha valaki jön a központba, hogy az ügyeit intézze, az legyen ahol megálljon"


Eljön végre az az idő, hogy nem kell körbejárni minimum 4-szer a szökőkútat :0 , hogy egy egérlukat találjunk ahol meg lehet állni.
avatar
smugh
2010-11-11 23:16:54
ez mind szep es jo, csak nehogy a vegen oda erjunk a dologgal, hogy bizonyos autokra majd nem kerul fel bilincs, mert akkor csak arrol szol az egesz, hogy megsajtoljak a ``szegenyember zsebet``...amugy tok jo a dolog, penz a varosnak, csak kerdes meg , hogy hova fognak majd menni azok az autok akik mindig ottparkolnak...
avatar
kopasz
2010-11-12 10:20:30
Miert orultok annyira?a gorek ugyis megussszak..azoknak nem lesz bilincs sose az autojukon...Csikba hasonlo a helyzet..

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."