Itthon » Közélet

Kilyukadt az úttest a Szejke közelében

Évek óta nehezíti a gépjárművezetők dolgát az ülkei eltérő közelében levő úthiba – az elmúlt napokban egy szabályos lyuk is keletkezett az úttest burkolatán.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Itthon_Kozelet
Itthon_Kozelet
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2010. október 18., 14:02
2 hozzászólás. 

Habár az elmúlt években többször igyekeztek megjavítani a néhány méteres útszakaszt, az út két oldalán levő terület folyamatos mozgása miatt állandóan repedésekkel, gyűrődésekkel „gazdagodik" az aszfalt. A jelzett szakasz a Szejkefürdő után, az ülkei elágazás előtt néhány méterrel van, hat kilométerre Székelyudvarhelytől, a 13A jelű országúton.

Itthon_Kozelet

Nagyobb sebességnél, főleg este, esős időben az úttestről való lesodródást is okozhat az úthiba. Sajnos az elmúlt években több baleset is történt itt, s egy kereszt is jelzi, hogy egy 28 éves fiatalember életét veszítette itt 2008-ban. Kerékpározó olvasónk hívta fel a figyelmet arra, hogy az úttesten egy lyuk jelent meg néhány napja, s alatta űr tátong – félő tehát, hogy az aszfalt beszakad, behorpad a lyuk mentén, így az arra autózók fokozottan figyeljenek a balesetek elkerülése végett.


2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
attibá
2010-10-18 14:52:50
Ezen utszakaszon mindig is voltak ijen jelensegek,mert az utalatti vizelvezeto csovek hianyoznak,valoszinu ha ezeket beraktakvolna a draga aszfaltlerakas elott ,nemtortent vona meg.Ezek varhatoak tovabb is,de igylehet egy ceget gazdagitani,ma leaszfaltozzuk fejetlenul asztan egy evmulva megint leaszfaltozzuk a nep penzen ha joutakon akarunk autozni.
avatar
csillag
2010-10-19 08:54:33
Sajnos, hogy ez van.Ha jó az út, úgy mennek mint az őrűltek, s azért történik meg a baj.Ha pedig rossz , akkor is megvan a valószínűsége hogy megtörténjen a baj.
De azért jó a figyelmeztetés, hogy óvatosabban közlekedjenek és esetleg meglehet előzni a bajt.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."