Itthon » Közélet

Lombtalanítanak Székelyudvarhelyen

Felhívják a székelyudvarhelyiek figyelmét, hogy november 6-án és 7-én a Székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatal és az AVE Hargita őszi lombtalanítást szervez.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. október 27., 18:17
0 hozzászólás. 


Felkérik a lakosságot, hogy november 6-án, szombaton 14 óráig a tömbházak körül, valamint a kertekből összegyűjtött zöld hulladékot (ágak, száraz növényi részek, nyesedék, levél, stb.) szíveskedjenek kitenni a kapu elé, illetve a tömbházakat kiszolgáló hulladékgyűjtő pontok mellé.

Bedohazi

Csak a tömbházak körül, valamint a kertekből összegyűjtött zöld hulladékokat helyezzék ki. Nem tartoznak a lombtalanítás anyagai közé a háztartásokban feleslegessé vált használati tárgyak, bútorok, a veszélyes hulladék, elektromos és elektronikai cikkek (háztartási gépek, világítótestek, égők, neoncsövek, stb.), építkezési törmelék, állati tetem, trágya.

Az összegyűjtött hulladékokat a köztisztasági szolgáltató szállítja el, a lombtalanítás költségeinek megtérítését a Polgármesteri Hivatal és az AVE Harghita kft vállalta fel.

Felhívják a lakók figyelmét, hogy szíveskedjenek betartani a hulladékok kihelyezésére vonatkozó időpontot. Amennyiben szombaton 14 óra után teszik ki a hulladékokat, ezek elszállítási költségei a lakókat fogja terhelni.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."