Itthon » Közélet

Parajd – újabb tragédia

Újabb halálos áldozatot követelt a Parajdon épülő új fürdőkomplexum.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

parajd_ujfurdo
parajd_ujfurdo
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2010. november 23., 15:31
3 hozzászólás. 

E hónap negyedikén a fúrótoronyból zuhant le és szenvedett halálos balesetet egy magyarországi munkás, ma kora délután pedig újabb szerencsétlenség színhelye volt az építőtelep – ezúttal a fürdőközpont épületében történt halálos kimenetelű baleset.

Az áldozat, egy 22 éves fiatalember, az álmennyezet  magasságából zuhant le és a székelyudvarhelyi kórházba való szállítás közben belehalt súlyos sérüléseibe – tájékoztatta honlapunkat dr. Ambrus József, a Hargita Megyei Mentőszolgálat medikális igazgatója. Az igazgató elmondta: a 13 óra körül bekövetkezett balesethez először a korondi mentősöket riadóztatták, akik a súlyosan sérült áldozatot elsősegélynyújtásban részesítették, az életét azonban nem sikerült megmenteni.

parajd_ujfurdo

„Érdemes elgondolkozni, hogy mit lehetne tenni azért, hogy az ilyen tragédiákat megelőzzük. Sajnálom, hogy szomorú hírt kellett közöljek" – mondta dr. Ambrus.

Parajd község polgármestere, Bokor Sándor, aki éppen az előző, még kivizsgálás alatt levő balesettel kapcsolatosan Csíkszeredában tartózkodott, tőlünk értesült a tragikus kimenetelről. „Értesítettek az esetről, amikor megtörtént. Az áldozat akkor még élt, a mentőket várták. Naponta kijárok a helyszínre és bár nem tudtam, sejtettem a rosszat. Ördöge van ennek a helynek, úgy látszik, elpártolt tőlünk a szerencse" – mondta megdöbbenve a polgármester.


3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Friedman
2010-11-23 20:06:41
Hat igen Ordoggel es Szerencsevel mindent meg lehet magyarazni, szomoru modon meg akkor is ha polgalmesternek szavaztak meg :(
avatar
csuklanirossz
2010-11-24 11:57:51
re:
avatar
Friedman
Hat igen Ordoggel es Szerencsevel mindent meg lehet magyarazni, szomoru modon meg akkor is ha polgalmesternek szavaztak meg :(



Én is pont erre gondoltam, hogy Ördög??? Szerencse????? Miért nem munkavédelmi szabályok?
avatar
ferike
2010-11-25 10:01:24
azt kellene figyelembe venni,hogy a munkasok csak akkor tartjak be a munkavedelmi szabalyokat,ha eppen tudjak,hogy ellenorzes lessz,sajnos. Es legtobb esetben nem hasznaljak a meglevo munkavedelmi felszereleseket(ha van egyaltalan)mert egyszeruen unjak vagy esetleg egy kicsit neha kenyelmetlen! Sajnalom a fiatal embert,de el kell gondolkodni azon,hogy esetleg gyakoribb ellenorzesekkel el lehetne kerulni ezeket a banalis baleseteket. Hol vannak ilyenkor a muvezetok akik tobbekkozt az ilyenekert is felelosek? Ja elfelejtettem,hogy ez romania es itt senki sem felelos semmiert!!!!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."