Itthon » Közélet

Súlyos gázolás Fenyéden

Súlyosan megsérült az a férfi, aki Fenyéden az úton haladó autó elé lépett.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Egyeb_1123_Baleset_Fenyed
Egyeb_1123_Baleset_Fenyed
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2010. november 23., 18:38
1 hozzászólás. 

November 23-án, kedden, 17:15-kor gázolásos baleset történt Fenyéden. B.L. Egy Dacia Logan típusú személygépkocsival Csíkszereda irányába haladt, amikor Fenyéden, a 13A országúton egy 50 év körüli, ittas állapotú személy lépett ki járműve elé. A sofőrnek már nem volt ideje megállni, így elgázolta a gyalogost.

Egyeb_1123_Baleset_Fenyed

A helyszínre érkező mentősök stabilizálták a sérült állapotát, majd az udvarhelyi korházba vitték. A forgalmat a helyszínelés ideje alatt rendőr irányította, ez még ottjártunkkor folyamatban volt.

Ioja Viorel helyi közlekedési vezető honlapunknak elmondta, G.E. ittas állapotban az úttesten közlekedett, valamint az esti órákban kötelező láthatósági mellényt sem viselte. G.E. a balesetben súlyos sérüléseket szenvedett, őt az udvarhelyi kórházban ápolják, orvosi vélemények szeint nem kizárt, hogy szükséges lesz a marosvásárhelyi kórházba szállítani a sérültet.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
ferike
2010-11-25 09:47:12
sajnalatos dolog,de sajnos egyesek nem torodnek azzal,hogy ittasan maszkalnak az uton radasul esos idoben alig latni oket foleg este es akkor meg is tortenik a baj. En udvarhely sepsiszentgyorgy szakaszt jarom es remalom ami vargyas es olasztelek utvonalon van! Ittas emberek biciklivel ,gyalogosan vagy eppen szekerrel kivilagitatlanul kozlekednek az ut kellos kozepen es ami a csucs az egeszben,ha rajuk dudalsz akkor megalnak es neznek mint borju az ujkapura,hogy most mi van?! Legtobb esetben figyelembe sem veszik az autokat nem gondolva arra,hogy esetleg egy figyelmetlenebb sofor esetleg el is gazolhat valakit!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."