Itthon » Közélet

Kidöntötte a villanyoszlopot, majd elhajtott

Kamion döntött ki egy oszlopot hétfőn este az Orbán Balázs és a Nicolae Balcescu utcák kereszteződésében – a sofőr elhagyta a helyszínt, de a rendőrök Korondon megállították.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. január 18., 12:04
4 hozzászólás. 

A villanyoszlop kidőlése forgalomlezárást, a kábeltévé- és internet szolgáltatás kiesését, valamint a kárt okozó sofőr feltartóztatását eredményezte, szerencsére személyi sérülés nem történt. A Hunyad megyei teherautó vezetője elhagyta Székelyudvarhelyt, miután kárt okozott. Ioja Viorel helyi közlekedésrendészeti vezető honlapunknak elmondta: a rendőrségi helyszínelés során megállapították, hogy a Balcescuból az Orbán Balázsba kanyarodó vajdahunyadi sofőr autója egy kábelbe akadt bele, ennek következtében dőlt ki az oszlop, illetve megrongálódott a jelzőlámpa és a póznákon levő kábelek (kábeltévé, telefon- és internet-vezetékek), de áramszünetet nem okozott a baleset.

Szasza

A sofőr elhagyta a rongálás helyszínét: „úgy gondolta, hogy ez így van rendjén" – fűzte hozzá Ioja, akinek kollégái Korondon megállították az autóvezetőt és Udvarhelyre kísérték. Az autóvezető nem volt ittas, a károkat minden bizonnyal az autó biztosítója fizeti ki a villamossági vállalatnak, illetve a kábeltévé-szolgáltatónak.

Demeter Gábor, az Electrica Rt. Helyi kirendeltségvezetője tőlünk tudta meg másnap délelőtt, hogy a pózna kidőlt – elmondta, ilyenkor a vállalat néhány nap alatt kicseréli az oszlopot, a helyreállítás költségeit pedig az autó biztosítója fizeti, de ilyen esetekben fél évig is eltart, amíg átutalják az összeget. A rendőrség tovább vizsgálja az autóvezető vétkességét a balesetben.


4 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
ooloo
2011-01-18 12:47:53
Na, Szombatfalván megint nem lesz villany...
avatar
zotan89
2011-01-18 18:43:49
:shock: ecsem ez nem semmi sofor
avatar
zterex1
2011-01-18 20:31:04
Szűk az a kereszteződés. Ilyen még lesz.
avatar
attibá
2011-01-19 13:14:53
Az valoban nagyon veszejes utkeresztezodes,tudom mert nemessze lakom ,miota a jelzolampak mukodnek azota ugynezki megoldodott a problema,viszont most nemuxik es maris koccanas tortent peddig tobb stop tabla jelzi a magallast minden oldalrol ,gondolom a soforok sem elegge figyelmesek.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."