Itthon » Közélet

Hétvégi házakat törtek fel

Két szentegyházi és egy homoródfürdői hétvégi házat törtek fel egyelőre ismeretlen tettesek az elmúlt napokban, a rendőrség „forró" nyomon van.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. január 24., 18:13
0 hozzászólás. 

Szentegyházán a termálfürdő környékén két hétvégi házba hatoltak be, Homoródfürdőn (a Szent Ilona völgyében) pedig egy házat törtek fel – előbbiekből kisebb értékű dolgokat, utóbbiból viszont drágább berendezéseket vittek el. A rendőrségi helyszínelés során megállapították, hogy a strand melletti házakból takarókat, esőkabátot, távcsövet és dísz-agancsokat emeltek el, míg a homoródi házból egy televíziót és egy kályhát. Utóbbihoz minimum két ember és szállítóalkalmatosság, esetleg gépkocsi kellett, mert a kályha legalább 70-80 kilogrammos volt.

„A betörések elkövetésében mutatott „technika", eljárás ugyanaz volt, így alapos a gyanúnk, hogy ugyanazok a személyek követhették el a betöréseket" – közölte megkeresésünkre Gheorghe Filip megyei rendőrségi szóvivő, de azt nem részletezte, hogy a betörők hogyan hatoltak be a házakba. Ugyanakkor hozzátette, hogy gyanúsítottak már vannak és a rendőrség munkatársai már közel állnak ahhoz, hogy előállítsák a feltételezett elkövetőket.  

címkék: betores rendorseg

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."