Itthon » Közélet

Kidöntött egy oszlopot, majd elhajtott a helyszínről

Egy 35 éves, alkoholos befolyásoltság alatt álló sofőr egy villanyoszlopnak ütközött, majd tovább hajtott - 3 óra múlva kapták el.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. február 07., 13:40
2 hozzászólás. 


Február 5-én 5 órakor a 35 éves máréfalvi O.L. haladt a 138-as megyei úton Fenyédhez közel, amikor nem tartván be az útviszonyoknak megfelelő sebességet megcsúszott és az útszélén található villanyoszlopnak ütközött. A kettétört oszlop a közeli kerítésre zuhant.

A rendőrség munkatársai három órával később azonosították lakhelyén a tettest, akinél az alkoholszonda 0,65 mg/l alkoholt mutatott. O.L.-t a székelyudvarhelyi kórházba kísérték további vizsgálatokra. Ellene eljárás indult a székelyudvarhelyi bíróságon.

A keletkezett kár értéke 20.000 lej körül van.


2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
fityiszke
2011-02-07 20:39:18
Tenyleg kozel volt Fenyedhez! Ugyanis a Kemenyfalvi fagyigyaron felul tortent a baleset :evil: Az is igaz,hogy oszlopnak utkozott de mar tovabbhajtani nem tudott!!!
legalabbis azzal a vw 5-osgolf-al.Es csak meg egy megjegyzesem lenne..az oszlop nem a keritesre ,,zuhant" hanem a kapu es az arok koze :!: es a kaput is a golf torte ossze...
Nem szabadna felrevezetni az olvasoitokat,egy ujsagironak ez nem etikus!
avatar
hunor80
2011-02-08 15:50:50
Ez is mien szoveg hogy tovabb hajtott ,ha az az oszlopott ki dontotte es a keritest ossze torte.A kocsi total karos lett ,maskor mikor irjak a cikket akkor kicsitt oda kell figyelni s nem hujesegeket irni,s meg annyi hogy a cikk iro ki kellett volna menyen a helyszinre s a lakosokat meg kerdeze hogy mi is tortent valojaba s ha akocsirol foto kell akkor kuldok.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."