Itthon » Közélet

Két baleset egy óra alatt

Fenyéden, illetve Homoródfürdő közelében két baleset is történt kedden reggel: egy kettős gázolás, illetve egy ütközés.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

baleset0802
baleset0802
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. február 08., 11:07
3 hozzászólás. 

Rendőrségi információink szerint (az adatokat Ioja Viorel helyi közlekedésrendészeti vezető közölte honlapunkkal) reggel hat órakor a 23 éves udvarhelyi Cs. R. Fenyéden autózott, Zetelaka felől Udvarhelyre igyekezett. Az út csúszós volt, a rendőrség szerint az illető nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett és elgázolta az út jobb oldalán közlekedő két hölgyet, a 24 éves D. M.-et és a 23 éves D. A.-t. Az egyik nő agyrázkódást, a másik ujjtörést szenvedett, Ioja Viorel szerint biztos, hogy az autóvezető a megengedettnél nagyobb sebességgel hajtott. Az ügy kivizsgálása folytatódik, a két hölgy sérülései kórházi tartózkodást igényelnek.

baleset0802

Egy órával később Homoródfürdő közelében, a Cekend-tetőt elhagyva okozott balesetet a kápolnási 31 éves B. B. – a rendőrség szerint a férfi Székelyudvarhelyre igyekezett, a tető utáni kanyarban nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett és összeütközött egy szabályosan közlekedő autóval. B. B. megsérült, két bordája eltört, a székelyudvarhelyi kórházba vitték.



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
ooloo
2011-02-08 11:19:16
Mert hajt mint az állat
avatar
hahaha
2011-02-08 16:10:05
Latom az Audi rendszamat hamar lekaptak , nehogy veletlenul megtudjak az emberek, h ki ez a marha aki igy szaguldozik a jeges uton. Sofer talpnyaloi hamar intezkedtek :)
avatar
fa
2011-02-08 18:19:05
re:
avatar
hahaha
Latom az Audi rendszamat hamar lekaptak , nehogy veletlenul megtudaki igy szaguldozik a jeges uton. Sofer talpnyaloi hamar intezkedtek :)


Szerintem nem azért kapták le a rendszámot,...a másik autón sincs rajta. Végre egy jó ötlet és máris mocskolódsz ezen! A rendőrségen és az érintetteken kívül kinek van még valami köze a balesethez? De lehet érdeklődni nyugodtan a rendőrségnél, ha valamire kíváncsi vagy! hahaha

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."