Itthon » Közélet

Orvhorgászokat csíptek el Újszékelyen

A Vadász és Sporthorgász Egyesület és a rendőrség munkatársai két fiatalt kaptak el, akik a tilalmi időszakban horgásztak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. április 27., 10:08
3 hozzászólás. 


Április 26-án a székelykeresztúri rendőrök és a Vadász és Sporthorgász Egyesület tagjai ellenőrzést végeztek Székelykeresztúron és környékén, így akadtak a két orvhorgászra.

A Nagy-Küküllő újszékelyi mellékágán csípték fülön a 23 éves J.L.-t és a 17 éves D.R.-t - mindketten héjjasfalvi lakosok -, akiknél 4 horgászbotot és 700 g pontyot találtak. A két elkövető ellen eljárás indult – a büntetés ebben az esetben 6 000 lejtől 10 000 lejig terjedhet, illetve egytől három évig eltilthatják őket a horgászattól.


3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Vassilij
2011-04-27 11:26:32
nagyobb vizekre is elkéne evezgetni " rendurak"
Mekkora fogás !! :lol: a rend "aktív" őrei inkább más vizeken kéne horgásszanak mert lenne elég "nagyhal" akik már rég horogra kellett volna akadjanak :!:
avatar
blazsek
2011-04-27 12:40:22
Számból vetted ki a szót Vassilij! És mekkora a hírértéke! Ez könnyen megy nekik, mint a gyorshajtókat elkapni. Kíváncsi vagyok, hogy az alpolgármester gyilkosait is ilyen hamar és hatékonyan kerítik-e kézre? Lényeg, hogy fel tudjuk mutatni az Úniónak: minden eszközzel harcolunk a korrupció és bűnözés ellen. Szegény kis srácok jól megbüntetik és a majdani statisztikában jól mutat, ha egy eset a felderített oldalra kerül át. Ott már nem követik a tartalmat, csak a számokat.
avatar
Lachko
2011-04-28 11:07:36
Én szégyellném magam úgy a rendőrség mint az Egyesület tagjai helyében magam, nem beszélve a "kedves sajtómunkatársról" akik képesek egy ilyen apróságból ekkora ügyet csinálni.
De ha ugy-e az igazi bűnözőket kell elkapni(a lakástolvajokat, zsarolókat, késelőket, gyilkost(okat) és a többi aljanépet) az már nem megy a Rendőrségnek, ennyi erővel jobb ha nem lenne, úgy is mindet magadnak kell elintézned, és magadat kell megvédened ha a közelben van több rendőr.
Ami a közlekedésrendészetet illeti minden tiszteletem az övék, igenis igazoltassanak, radarozzanak mert több állat van volán mögött a városban és környékén, mint az egész megye erdőterületén.
Ha a Bűnügyi osztály csak fele olyan hatékony lenne, mint közlekedési, akkor nem lenne ennyi semmiházi haszonleső díszmajom a város környékén :angry: .
Azt hiszem ezzel nem csak én vagyok így :s

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."