Itthon » Közélet

Új helyszínen várja látogatóit a Dísznövény kertészeti kiállítás és vásár

Idén a Bethlen-lakótelepi park ad otthont a Polgármesteri Hivatal és az ASSA Kft. szervezésében létrejött Dísznövény 2011 - kertészeti kiállítás és vásárnak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2011. május 13., 07:03
0 hozzászólás. 

A tavalyi 32 kiállító idén több mint 40-re duzzadt, így kijelenthetjük, hogy sikeres a Dísznövény kiállítás – jegyezte meg a megnyitón Krébecz József, a szervező ASSA Kft. ügyvezetője. Magyarországon 10 éve kezdődött a rendezvény szervezése, míg Székelyudvarhelyen negyedik alakalommal népesítik be a növények városunkat. Igaz, idén új helyszínen - a megszokottól eltérően nem a Városi Parkban, hanem a Bethlen lakótelep parkjában kapott helyet a minőségi dísz- és kertkultúrát felvonultató bemutató. Szintén a Dísznövény 2011 sikerét bizonyítja, hogy idén több a helyi a kiállító, mint a Magyarországról érkező. 

_I6R1T7fs2FI_Tcw0dM6KvLI/AAAAAAAAILk/SZIfElOGvpA/s640

A Bethlen-negyedi száraz szökőkútba víz került erre a hétvégére - a közepén elhelyezett színpadon Bodnár László, a polgármesteri hivatal jegyzője nyitotta meg a kiállítást, majd a Boróka Néptánccsoport kápráztatta el a szép számban összegyűlt érdeklődőt.

Növények (lágyszárúak, cserjék és fák), virágföld, cserépedények, kertészeti szerszámok és gépek, kertdíszítő elemek, szakirányú könyvek – a teljesség igénye nélkül ezek várják a Dísznövény 2011 - kertészeti kiállítás és vásár látogatóit. Mesekert készült a gyerekeknek, az éhesek kürtős kaláccsal csillapíthatják az étvágyat és persze rengeteg növény közül lehet válogatni mindenkinek.

_I6R1T7fs2FI_Tcw0mQwLIkI/AAAAAAAAIME/i4vFN9Z2wvk/s640

A rendezvény 9 és 20 óra között tart nyitva, valamint a belépőt váltók részt vesznek a napi sorsoláson, ahol értékes nyeremények találnak gazdára.

Gyönyörködjön ön is virágokban - kattintás után



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."