Itthon » Közélet

Szentegyházán sportbázist avattak

Május 21-én tartották a szentegyházi multifunkcionális sportbázis avatóünnepségét a Szentegyházi Városnapokon.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

SzenegyhazaSportbazis
SzenegyhazaSportbazis
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. május 23., 12:30
0 hozzászólás. 


A nagyszámú érdeklődőt vonzó majálisjellegű ünnepség Burus Mária Ella polgármester köszöntőbeszédével kezdődött, aki üdvözölte a Szentegyháza testvértelepüléseiről érkezett vendégeket, majd elmondta:

"A sportbázis teljes egészében még nem készült el, apró csiszolnivaló még akad ugyan rajta, de a fiatalok máris birtokba vehetik, ahogy tették is ezt a mai nap. Az épület által városunk lakói újabb sportolási lehetőséghez jutnak."

Az eseményen jelen volt Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke is, aki hangsúlyozta az RMDSZ szerepét a sportbázis létrejöttében.

SzenegyhazaSportbazis"Bízom benne, hogy még sok ilyen ünnepben lesz részük a szentegyháziaknak. Mint ahogy az RMDSZ kormányzati szerepvállalásának köszönhetően sikerült közbenjárnunk a Regionális Fejlesztési és Turisztikai Minisztériumnál, és forrást találtunk erre a beruházásra, úgy a turizmust elősegítő beruházásokra is sor kerül a közeljövőben" - ígérte a tanácselnök, aki beszédét követően székely zászlóval ajándékozta meg Szentegyháza polgármesteri hivatalát, majd a polgármester asszonnyal együtt elvágta a szalagot.

A sportbázis 1000 négyzetméteres területen fekszik, hozzátartozik a műgyep kialakítása sporttevékenységek számára, a négy lámpa a sportpálya sarkaiban az esti kivilágításra, az épület, amelyben öltözők, mosdók és tusolók vannak, és a területhez tartozó 10x10 négyzetméteres parkoló.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."