Itthon » Közélet

III. Székelyudvarhelyi Városnapok, letölthető programmal

Harmadik alkalommal szervezi meg a polgármesteri hivatal a város kulturális intézményeivel közösen a Székelyudvarhelyi Városnapokat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2011. május 24., 16:08
0 hozzászólás. 


A június 1-10. között megszervezett Városnapok rendezvénysorozat részletes programját ma a szervezők és Bunta Levente polgármester közös sajtótájékoztatón ismertették.

A tíz napos, 150 programot számláló rendezvény június 1-jén a Városi Gyermeknappal és az ehhez kapcsolódó színes programokkal rajtol, majd június 10-én este a Művelődési Házban, a Ghymes Együttes koncertjével zárul. Könnyű és komolyzenei koncertek, lemezbemutató, színházi és bábelőadás, filmbemutató, fotókiállítások, kézműves foglalkozások, hagyományos népi mesterségek bemutatója, tömegfutás, szakmai konferencia és képzés - csupáncsak kis ízelítő a város aprajának és nagyjának egyaránt bőséges, tartalmas kikapcsolódásra, színvonalas szórakozásra alkalmat adó ingyenes és "fizetős" eseményeket, rendezvényeket is kínáló programból.

Többek között a  Városnapok égisze alatt  kerül sor a  45. Szejke népzene- és néptánc fesztiválra. A városlakók közös ünnepnapjainak harmadik kiadására a Székely Támadt várban első ízben megszervezett székely vörös darabont díszőrségváltás teszi fel a koronát.

A városnapokon fellépő együttesekről, neves személyiségekről honlapunkon korábban már hírt adtunk, a letölthető részletes programban a fellépések időpontjáról, a beugró áráról tájékozódhatnak az érdekeltek.

Ide kattintva tölthető le a III. Székelyudvarhelyi Városnapok idei programja.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."