Itthon » Közélet

Zetelakán borult fel autójával egy fiatal

A férfi egy veszélyes kanyarban elvesztette az uralmat autója felett, majd két kerítésnek ütközött.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. június 06., 12:39
7 hozzászólás. 


A 19 éves, zetelaki S. B. a 138-as megyei úton haladt gépjárművével, amikor a túlzott sebesség miatt egy jobbos kanyarban (Székelyudvarhely-Gyergyószentmiklós irányában) kicsúszott és nekiment a 837-es ház kerítésének, végül a 838-as ház kerítése állította meg. A balesetben súlyosan sérült az autó sofőrje és könnyebben a 18 éves I. A. utas. A kár értéke eléri a 7 000 ezer lejt.


7 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Lachko
2011-06-07 09:49:55
...miért nem lehet lassan menni, a táblák nem viccből vannak kint...és ha kilép egy kisgyerek? :angry:
Gyógyulást a rászorulóknak, remélem tanultak az esetből... :unsure:
avatar
sanyo91
2011-06-08 17:10:52
Hajtásit kapunk, apucinak a kocsijával bedig "döngetünk", neki valaminek. Azt hiszik hogy faszagyerekek vagyunk ha merunk menni. me xy lekacag, hogy csak nyócvannal merek menni... Marhaság mind. Szépen lassan, es biztosan, ez a fontos. a legfőbb cél, hogy A-ból elérjünk B-be. aki máskepp gondolja, az eressze...
avatar
hahaha
2011-06-08 17:41:33
re:
avatar
sanyo91
Hajtásit kapunk, apucinak a kocsijával bedig "döngetünk", neki valaminek. Azt hiszik hogy faszagyerekek vagyunk ha merunk menni. me xy lekacag, hogy csak nyócvannal merek menni... Marhaság mind. Szépen lassan, es biztosan, ez a fontos. a legfőbb cél, hogy A-ból elérjünk B-be. aki máskepp gondolja, az eressze...

Ez sajnos mind igaz. Aki 5 mp alatt nem gyorsul 100 ra, az mar nem is ember...az a divat napjainkban, h ki ment gyosabban...es h levizsgaztal kedden de szerdan mar a dovadaval zuzzad az autot amit apad ad a se*ged ala...Nem szamit h a tapasztalat 0. a LEnyeg, h vezessel.
avatar
Csilluci
2011-06-08 21:14:58
tragikus
Kedden delutan fel 5korul fenyed es Kemenyfala kozti uton egy botranyos utazasban vettem reszt.Persze 2os elozes tortent es mi persze szabajosan utaztunk es egy orult szinte szembe hajtot.Hat jettembe nem tudtam meg nezni h ki volt meg a kocsi szinet sem de ha olvassa remellem onmagara ismer.
Hat nem csak o meg mi is meghalhattunk volna hat emberek enyire nem tudjuk a sebeseget korlatozni??????
avatar
sanyo91
2011-06-09 23:15:10
re: re:
egyetértek, a baj az, hogy túlértékeljuk a határ fogalmát. És az is baj, hogy mi itten oszthatjuk a szép szavakat, de akire leginkabb kell hasson, az el sem olvassa, vagy el sem jut hozza. Ez nem azt jelenti, hogy ram nem vonatkozik, vagy en profi vagyok, es mivel nem hajtok, biztonsagban is vagyok. Azt sem hogy százszázalék nem lesz baleseted, de az egy biztos, hogyha odafigyelsz és próbálsz óvatos lenni, a kockázatot lecsökkentheted. Persze emellett még érvényes hogyha autóba ultél(fuggetlenul hogy te vezetsz vagy sem) az egyik lábad a koporsóban van. Elég morbid, de azért van benne igazsag. Lehet tenni ellene, s ezt odafigyeléssel meg is lehet tenni. De mit is várj el mástól, hogyha már én is felelőtlen vagyok.a kérdés itt tevődik fel. hát nem?... Egy jó ismerősőm mondta hogy " A gázt mindenki tudja nyomni, de a féket csak kevesen". És ez maximalisan igaz.
avatar
Laces
2011-06-10 09:08:13
Miert nem ismeri fel senki azt, hogy ezeknek a nagy reszet mind meg lehetne akadalyozni ha lenne egy biztonsagos palya ahol kielhetik magukat?
avatar
kicsi a
2011-06-10 13:17:46
szerintem az sem lenne elég az uton fojtatnák tovább s még bátrabbak lennének

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."