Itthon » Közélet

Autó ütötte el, megsérült

Mentő vitte kórházba azt a személyt, aki egy autó motorháztetejéről esett le és szenvedett sérüléseket csütörtökön kora délután Küküllőkeményfalván.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Itthon_Kozelet/baleset_kemenyfalva1606
Itthon_Kozelet/baleset_kemenyfalva1606
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. június 16., 15:47
5 hozzászólás. 

Mint a rendőrségen megtudtuk, az eset nem feltétlenül számít közúti balesetnek, ugyanis egy konfliktushelyzetről volt szó. A település bejáratánál három személy keveredett szóváltásba egy negyedikkel, aki – a tettlegességet megelőzendő – autójába ugrott és igyekezett elmenekülni a helyszínről.

Itthon_Kozelet/baleset_kemenyfalva1606

Ekkor a háromtagú csoport egyike megpróbálta feltartóztatni a járművet, a motorháztetőre kapaszkodott, de leesett onnan és megsérült. Az autó vezetője elhajtott a helyszínről, majd a kiérkező rendőrökkel együtt visszament.

A sérültet mentő vitte kórházba, de a rendőrségen úgy tudták, hogy az autó nem ütötte el. A férfi nem szenvedett törést, hanem kisebb, más jellegű sérülései lettek az eséstől. Az eset kivizsgálása folyamatban van.

Kiegészítés: Időközben megkereste szerkesztőségünket az áldozat, aki elmondta, az eset közel sem a rendőrség által ismertetett módon zajlott. Mind megtudtuk, szó sem volt vitáról, vagy tettlegességről - ő két munkásával igyekezett Küküllőkeményfalvára, hulladékot szállítva, amikor megállt a gázoló lakása előtt, aki már régóta tartozik neki egy nagyobb pénzösszeggel.

Az adós néhány perccel később érkezett a helyszínre, majd autójába hívta az áldozatot, hogy beszéljék meg a tartozás rendezésének mikéntjét. Ő támadó szándék nélkül közeledett feléje, ám amikor adósa autója elé ért, az a gázba taposott és elütötte őt, mintegy 30-40 méteren keresztül sodorva maga előtt.

A sértett több sérülést is szenvedett, jelenleg is a Székelyudvarhelyi Városi Kórházban várja felépülését.



5 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hahaha
2011-06-16 17:50:10
Van egy olyan erzesem h az a 3 ember a kepek alapjan tezsviiiirek.(romak) Es aki menekult nem veletlenul menekult el. Szoval jol tette. A mai vilagba jobb ha elmenekulsz ezek elol, mert nem tudod, h mi lesz a veged. B)
avatar
fenyedfala
2011-06-16 22:25:46
Vicceltek Uh -ok?
Nem először próbálkozik elütni az áldozatot!Miklós úr tartozik legalább 100 ezer svájci frankal az áldozatnak"!és még van elszámolni valója több felé!Remélem a rendőrök most az egyszer nem dőlnek be neki.Vagy Niki kiveszi?
avatar
leyylee
2011-06-21 16:35:32
én ugy tudom,hogy az áldozat egy 72 éves férfi.hogyan tudta igy megijjeszteni a másikat, hogy,az elütte az autojával????
avatar
meditke24
2011-06-23 12:14:22
Néhány pontosítás, valakitől aki ismeri az esetet és az áldozatot:
- az áldozat a gázoló jótevője volt, aki hatalmas összeggel segítette ki kamatmentesen a támadóját.
- a gázoló harmadszor támad jótevőjére
- a támadó két nagy értékű autójától fosztotta meg áldozatát, hamis iratok segítségével.
- a bűnöző úton útfélen becsap mindenkit, és ennek okán 3 megyében bírósági eljárást indítottak ellene, többek között lopott autóügyben is ludas.

[Moderálva]

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."