Itthon » Közélet

Frontálisan ütközött két autó Homoródfürdőn

Súlyos autóbaleset történt hétvégén a 13/A országúton - hárman könnyebben, hárman pedig súlyosan megsérültek, az anyagi kár értéke meghaladja a 15 000 lejt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. június 27., 12:00
0 hozzászólás. 


Június 24-én, pénteken a 40 éves Bârlad-i (Vaslui megye) H.T.  gépjárművével Csíkszereda irányából Székelyudvarhely fele haladt, amikor figyelmetlenségből a menetiránnyal ellenkező sávba hajtott és frontálisan ütközött a szembejövő, szabályosan közlekedő a 45 éves lövétei F. C. által vezetett autóval.

A balesetben a szabályosan autózó F. C. és két 10 éves utasa, F. B és F. A. súlyosan, míg a másik gépkocsiban ülők (a 30 éves szentegyházi G. K. és a 16 éves lövétei F. A.) könnyebben sérültek. Az anyagi kár megközelítőleg 15 000 lej. A sofőrök egyike sem állt alkoholos befolyásoltság alatt.

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Súlyos autóbaleset történt hétvégén a 13/A országúton - hárman könnyebben, hárman pedig súlyosan megsérültek, a kár értéke meghaladja a 15 000 lejt.

 

Június 24-én, pénteken a 40 éves Bârlad-i (Vaslui megye) H.T. haladt gépjárművével Csíkszereda irányából Székelyudvarhely fele, amikor figyelmetlenségből a menetiránnyal ellenkező sávba hajtott és frontálisan ütközött a szembejövő, szabályosan közlekedő a 45 éves lövétei F. C. által vezetett autóval.

 

A balesetben a szabályosan autózó F. C. és két 10 éves utasa, F. B és F. A. súlyosan, míg a másik gépkocsiban ülők (a 30 éves szentegyházi G. K. és a 16 éves lövétei F. A.) könnyebben sérültek. Az anyagi kár megközelítőleg 15 000 lej. A sofőrök egyike sem állt alkoholos befolyásoltság alatt.

 



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."