Itthon » Közélet

Halálos baleset Szentléleken

Egy zetelaki férfi életét vesztette közúti baleset következtében vasárnap.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

2011_Egyeb
2011_Egyeb
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. július 24., 19:52
7 hozzászólás. 

A zetelaki 68 éves G. D. a Baknya tetőről Székelyszentlélek irányába autózott, az ottani tejfeldolgozó után balra akart kanyarodni, de egy mögötte előző autó oldalról nekiütközött. Utóbbi autót egy târgu ocna-i hölgy, a 44 éves A. F. vezette – a megyei rendőrség sajtószóvivő-helyettese, Incze Miklós honlapunkat arról is tájékoztatta, hogy a Bákó megyei autóvezető nagy sebességgel előzött.

Az ütközés következtében a férfi súlyosan megsérült. A sérültet az udvarhelyi kórházba vitték, ahol megműtötték, de életét nem sikerült megmenteni, a kórházban 17 óra után meghalt.



7 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
trabant
2011-07-24 22:54:32
Isten nyugtassa az áldozatot!Szabadott ott előzni vagy nem?A hölgy már megkezdte az előzést mielőtt az áldozat kanyarodott vagy nem?Indexel volt jelezve a kanyarodási szándék és a másik részről az előzés vagy nem?Miért nem lehet konkrétumokat írni vagy egyszerűen nem írni semmit?
avatar
csamag
2011-07-24 23:05:25
Sajnos az 50-es korlatozast sokan nem tartsak be,ez egy nagyon veszelyes zona, meg a kereszturi leteronel is eloznek foleg az idegen megyei autok!Kellene oda egy letero sav a balra kanyarodoknak!!
avatar
trabant
2011-07-24 23:12:08
re:
[quote=csamag]Sajnos az 50-es korlatozast sokan nem tartsak be,ez egy nagyon veszelyes zona, meg a kereszturi leteronel is eloznek foleg az idegen megyei autok!Kellene oda egy letero sav a balra kanyarodoknak!![/quot

Ha jól tudom a kanyar után véget ér az 50 es korlátozás ,és a képek jóval azután vannak.Ha nem így van elnézést.
avatar
zterex1
2011-07-25 07:01:18
Sokba került a disznótartás.
Sajnos a letérő rossz helyen van és még tábla sem jelzi. Aki fentről érkezik az későn láthatja meg azt aki már áll és be akar fordulni.
Megoldás: folytonos vonal, aki pedig be akar térni, az megfordul Szentléleknél és visszajön.
avatar
kszl
2011-07-25 07:34:22
Drasztikusabb módszerek kellenek. Fekvőrendőrök kellenek mind két irányból, és akkor talán-talán el lehet kerülni a balesetet. Más részből a magyar módszerrel kellene büntetni: Aki átlépi a sebességhatárt akár az autót is elkobozhatják.
avatar
Isty
2011-07-25 08:50:52
re:
avatar
kszl
Drasztikusabb módszerek kellenek. Fekvőrendőrök kellenek mind két irányból, és akkor talán-talán el lehet kerülni a balesetet. Más részből a magyar módszerrel kellene büntetni: Aki átlépi a sebességhatárt akár az autót is elkobozhatják.


Bar meg sem szolaltal volna, bolcsebb maradtal volna...
Ebben az orszagban nem fekvorendorok meg autoelkobzas kell, hanem normalis infrastuktura, lehessen haladni az uton..
avatar
ooloo
2011-07-25 11:11:13
Az az (egyik) helyzet hogy leszerelt(tett)ék a tejgyár előtt lévő balra kanyarodni tilos! táblát ami nemhiába volt ott, csak azért mert kényelmesebb az uraknak befordulni a Baknyáról lefele jövet a gyárhoz. A Szentlélek felől kifelé haladók sokszor csak padlófékkel tudnak "ELSŐBBSÉGET ADNI" a gyárhoz bekanyarodóknak mert kanyar is van és a bokrok is eltakarják a kilátást. A cső még ott van...
A másik meg a savóért odajárók: a kanyar után befele jövet egy egyenes, jól belátható szakasz következik ahol nem egy fékezésre/lassitásra alkalmas helyzetet teremt. Mint a fenti cikkből is kiderűlt ugyebár...

Tehét tessék csak azt a táblát VISSZAtenni...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."