Itthon » Közélet

Szennyvízhálózat épül több utcában

Augusztustól elkezdődik a szennyvízhálózat kiépítése négy udvarhelyi utcában - az Aqua Nova Hargita várja a csatlakozókat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Itthon_Kozelet/sasutca2707
Itthon_Kozelet/sasutca2707
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. július 27., 13:03
0 hozzászólás. 

A vár melletti Tó utca, a szombatfalvi Sas utca, a kadicsfalvi Átjáró utca, valamint a bethlenfalvi Akácfa utca szennyvízhálózatának építését legkésőbb augusztus elsején elkezdi a cég - mint közleményében a cég vezetősége megjegyzi, székhelyükön (Haáz Rezső utca 4. szám) várják azon ingatlantulajdonosok jelentkezését, akik igénylik a bekötési munkálatok elvégzését, hogy elindíthassák a csatlakozási engedélyezés folyamatát. A kivitelezési munkálatok ideje alatt a lakók az új bekötéseket kedvezményes áron igényelhetik, mely tartalmazza az engedélyezés és kivitelezés költségeit is.

Itthon_Kozelet/sasutca2707

Az Aqua Nova a bekötést a tulajdonosok telekhatáráig (vízóraaknáig) végzi el, viszont a telekhatáron belüli vezetékrendszerek megépítése a tulajdonosok feladata lesz.

A szolgáltató arra kéri a fogyasztóit, hogy akik még nem újították fel szerződésüket, a kézbesített űrlapokon feltüntetett okiratokkal keressék fel. Az ehhez szükséges iratok: kérés, személyigazolvány másolat, tulajdonjogi okirat, az ingatlan szennyvízszolgáltatással kapcsolatos dokumentációja (esetenként).

A munkálatok során hosszabb ideig földmunkára, illetve időszakos vízszünetekre, forgalomkorlátozásokra kerülhet majd sor, az Aqua Nova előre elnézést kér minden érintettől a beruházással kapcsolatos kényelmetlenségekért. Ugyanakkor arra kérik a lakókat, hogy észrevételeiket jelezzék személyesen a cég székhelyén vagy a 0266-216028 telefonszámon.

A közlemény az ivóvíztisztítónál zajló felújításokkal kapcsolatban megjegyzi, hogy az átépítési munkálatok ütemszerű haladása lehetővé tette, hogy kedden, július 26-án elkezdődhettek a Culligan ivóvíztisztító technológia beépítési munkálatai. A berendezéseket már a múlt héten leszállították, illetve megérkezett a beszerelési munkálatokat irányító olasz szakember is.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."