Itthon » Közélet

Fegyveres rablási kísérlet a Kisköved utcában

Egy zálogházat próbált meg kirabolni egy fiatal férfi augusztus negyedikén reggel – kísérlete kudarcba fulladt, a nyomozás jelenleg is folyik.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

2011_Egyeb
2011_Egyeb
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. augusztus 04., 11:01
1 hozzászólás. 

A Kisköved utcai zálogház egyik munkatársának elmondása szerint az intézmény alkalmazottja valamivel reggel fél kilenc után arra lett figyelmes, hogy egy fekete felsőt és álarcot viselő férfi lépett be az ajtón. Az elkövető fegyverrel, vagy fegyvernek látszó tárggyal fenyegette meg az alkalmazottat, utasította, hogy maradjon csendben és adjon át minden értéktárgyat.

2011_Egyeb/0804_Zalohgaz_rablasA fentieket a helyszínre érkező Gheorghe Filip rendőrségi szóvivő is megerősítette és kiemelte a zálogházi alkalmazott lélekjelenlétét, aki azonnal megnyomta a pánikgombot és a közeli nyitott ablakon keresztül segítségért kiáltott. A szemközti gyógyszertár dolgozói értesítették a rendőrséget a 112-es sürgősségi hívószámon – a rend őrei, akárcsak a zálogházzal szerződésben álló őrző-védő cég alkalmazottai, perceken belül a helyszínre érkeztek, ám addigra a rabló elmenekült.

Az uh.ro kérdésére Gheorghe Filip elmondta, a helyszínelést és a körülmények tisztázását megkezdték, a rablóról egyelőre pontos személyleírás még nem áll rendelkezésükre, de amint az elkészül, a sajtó rendelkezésére bocsátják.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Fankadeli
2011-08-04 16:51:57
Ma volt a babakocsis felvonulás ,tehát a rendőrők egyrésze oda is koncentrált ,szerintem ez a szerencsétlen tolvaj azt akarta kihasználni ,csak épp idiota volt és pár dologról megfeledkezett :)

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."