Itthon » Közélet

Motorra fel! - hétvégén találkozik a Daimler MC

A motorkerékpárok péntek délutáni városi felvonulásával kezdődik a 21. Daimler MC Party motorostalálkozó, amit idén a városi strandon és a salakpályán tartanak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

daimler2010_thumbs
daimler2010_thumbs
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. augusztus 10., 11:35
1 hozzászólás. 

A résztvevő motorosok pénteken délután a Márton Áron téren gyülekeznek, majd 17 órakor vonulnak fel a városban. A találkozó fő helyszíne a városi salakpálya lesz (itt lesz a színpad és a sörsátrak), a motorokat a találkozó ideje alatt a strand előtti parkolóban tárolják – tudtuk meg a rendezvény egyik szervezőjétől, László Zsolttól.

Péntekre a belépő 20 lej lesz, szombatra 25, de pénteken kétnapos bérlet is váltható 30 lejért. Lesz úgynevezett látogatói jegy is, amivel 10 és 17 óra között lehet a rendezvényen tartózkodni - ez napi 10 lejbe kerül.  

Pénteken a koncertek 20 órától kezdődnek, sorrendben a Ramm-Brand(t), a Knock Out, a Takáts Tamás Blues Band és a Radar lépnek fel, szombaton pedig 19 órától kezdik az első koncertet: a Filip Gyuri Band, a Shadows, a Sex Action, az AB/CD és a Monyó Project lesznek az aznapi fellépők.

Érdekességet László megemlítette azt a magyarországi showmant is, aki a koncertek között szórakoztatja a közönséget: az illető szájjal különböző márkájú motorkerékpárok hangját fogja utánozni.

Ami a hely megközelítését illeti, a személygépkocsival érkezők csak a Malom utcai fahídig tudnak majd elmenni - a találkozó kényelme és biztonsága érdekében a forgalmat a strandig lezárják.


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Lkinga
2011-08-10 16:51:10

Tudomásom szerint az elsõ motoros találkozóra 1980- ban került sor es ez lenne a 31-edik talalkozo. Az ujoncok el feledtek azokat a motorosokat akik elkezdtek annak idejen es megszakadt mert az akkori szekusok 86 ban szetvertek mert bandanak szamitottak minket.
Egy szep leirast talaltam a Motoros Történelemrol a http://www.eaglesmc.ro/mcstory.html web oldalon.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."