Itthon » Közélet

Villanyoszlopnak ütközött, súlyosan megsérült

Villanyoszlopnak ütközött gépkocsijával egy székelyudvarhelyi férfi vasárnap este a Bethlenfalvi úton.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

BalesetAug28
BalesetAug28
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. augusztus 28., 22:57
11 hozzászólás. 

 

 

Az autóvezető a Bethlenfalvi úton Fenyéd irányába haladt 21 óra 20 perckor, de rendőrségi információink szerint nem egyenletesen vezetett. A 34 éves székelyudvarhelyi L. Z. egyedül ült az autóban, többször hirtelen fékezett, majd elveszítette uralmát a gépjármű felett és a Kis Szent Teréz katolikus templom előtti villanyoszlopnak ütközött. Autója mintegy hetven százalékban tönkrement, s habár a légzsákok kinyíltak, őt súlyos sérülésekkel mentő vitte a városi kórházba, miután a tűzoltóság szakemberei speciális eszközökkel vették ki az összeroncsolódott gépjárműből. Állapota annyira súlyos volt, hogy később Marosvásárhelyre vitték.



11 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
gyanu
2011-08-29 11:35:48
Nem volt a hétvégén a fotós kolléga szolgálatban ?
avatar
boogie
2011-08-29 12:05:03
Hat azert elszomorito, hogy udvarhelyen mennyi baleset van!!! A hatosagok persze teszik a dolguk szerintuk. En szemely szerint sehol sem lattam a varosban egy kozuti ellenorzest vagy radart vagy bar egy rendort aki az atjaronal buntessen ugy autost mint gyalogost ha szukseges.. A Kiskoved utca es a Bethlen Gabor utca versenypalya lett idokozben. Telen a Lidl parkoloja meg drafting palya. Embereket, babakocsis anyukakat utnek el ajaron. Mi lesz itt???
avatar
Isty
2011-08-29 13:27:34
re:
avatar
boogie
A hatosagok persze teszik a dolguk szerintuk. Mi lesz itt???


Kedves boogie:
A hatosagok nem tehetnek semmit hogy ezt megallitsak...gondolkozz mielott beszelsz. Ellenorizhetnek buntethetnek akamennyit, a balesetek szama ugysem fog csokkenni Romaniaban ha igy allunk hozza..nem a buntetes a megfelelo modszer.
avatar
DD2011
2011-08-29 15:09:21
helyesbites
En es meg ket baratom elsonek ertunk oda a balaset szinhelyere,u h nem epp ugy voltak a dolgok ahogy a cikkben le van irva!!!!
Egyik baratom nyitotta ki az ajtot vete le a 'contactot' az autorol h nehogy kigyulladjon,es uttana engedte hatra a vezeto oldali ulest mert a ket ules kose be volt szorulva a feje es nem lelegzett.
Utanna lelegzett fel es baratommal szembe fujta a tomeny alkohol szagot!!!!!!!!!Es kerdem en miert van kikozmetikazva ez a cikk????
Fekezesnek nyoma sincs es vilagitas nelkul kozlekedett es bizonyosan nagyon nagy sebessegel az utkozesbol is lathatoan! :angry:
avatar
okoska
2011-08-29 16:29:58
uh.ro....realis cikkeket kerunk, maskulonben ertelmetlen irogatni...
Azt is tudjuk, hogy ti is kapjatok az infot a rendorsegtol, nem csak a ti hibatok, ha valami nem realis.
De azert jobb lenne ha jobban utanna jarnatok. A leirtakert ti kell felelosseget vallajatok...
avatar
Belevi
2011-08-29 19:09:46
Az UH tudósításai röhejesek. Ideje lenne már egy kicsit tárgyilagosan tudósítani és nem össze-vissza beszélni. A bánatot fékezett, hisz semmi féknyom nem volt látható! Na ja, és hogy merőlegesen csapódjon az oszlopba és totál kárrá törje a golfját, ahhoz kellett "kevés" kevés alkohol és némi sebesség! És ne mondja senki nekem, hogy a rendőrség nem tehet semmit az ellen, hogy egyesek raliznak éjszaka Udvarhely utcáin!
avatar
szkiny
2011-08-30 14:12:30
Azt szeretném én megérni Udvarhelyen, mikor már nem fog lúzerségnek minősűlni, ha valaki egy-két pohár alkohol elfogyasztása után nem mer autóba ülni. Mert valljuk be őszintén, mindannyian hibásak vagyunk egy kicsit, egy általánosan elterjedt szokást honositottunk meg, támogatunk kisvárosi szinten az „elintézéseinkel”. Az ittasan vezetés „pár pohárka után” köznépi sporttal alattomosan eljutottunk a rendszeresen ittasan való vezetésig. Ez pedig szép lassan szedi az áldozatait. Ha el is ítéljük, nem sokat teszünk a konkrét esetek megelőzéséért, pedig közveszélyes, másokat is veszélyeztet, teljesen ártatlanokat. Nem kell a rendőrséget okolni, vagy a körülményeket hibáztatni. Saját magunkat és a környezetünket basszuk át módszeresen amikor ittasan autóba ülünk, vagy engedünk másokat beülni. A rendőrséget kiheréltük közösségi szinten azzal, hogy az egyedi eseteket valahogy „elintézzük”, eltusoljuk. Jobb lenne ha a fölösleges ítélkezések helyett mindenki magába szállna és elgondolkodna...
avatar
szkiny
2011-08-30 14:12:52
...hogy mit tehetünk a szokásos „elintézések” helyett az okok megszüntetéséért.
avatar
zsolt 13
2011-09-01 20:34:11
mindig az alkohol!!!!szomoru :angry:
avatar
dlaci65
2011-09-01 21:18:35
Nyugodj békében!
avatar
fllevente
2011-09-07 09:52:58
Megkérem, hogy javítsák ki az utcának a nevét.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."