Itthon » Közélet

Lövöldözés Udvarhelyen - FRISSÍTVE

Autótolvajokra kellett lőjenek az udvarhelyi rendőrök hétfőn hajnalban a Bethlen-lakótelepen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Rendorseg_LovoldozesSzept05
Rendorseg_LovoldozesSzept05
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. szeptember 05., 11:53
9 hozzászólás. 

 

 

Hat pisztolylövést adtak le udvarhelyi rendőrök egy lopott gépkocsira hétfőn éjszaka fél három körül. Rendőrségi információink szerint a 22 éves udvarhelyi K. I. L. és a 25 éves segesvári E. L. egy Volvo márkájú személygépkocsit akartak ellopni a Győzelem utcából. A parkoló autó ajtaját kinyitották, mindketten beültek, K. I. L. elindította a gépkocsit, el akarták hagyni a helyszínt, de balszerencséjükre több udvarhelyi rendőr éppen arra járt - a rendőrök a lassan menő kocsi után ugrottak, és E. L.-t kirángatták az első ülésről. Az autóvezető viszont továbbhajtott - ekkor a rendőrök szolgálati fegyverükből felszólítás után összesen három-három lövést adtak le a levegőbe, illetve az autó gumiabroncsaira. A sofőrt ez sem állította meg, tovább hajtott - az autót a tett helyszínétől mintegy 800 méterre, a Lakatosok utcájában hagyta, majd elmenekült.

Társát, a segesvári fiatalt helyben őrizetbe vették és kihallgatásra vitték az ügyészségre, ám délelőtt K. I. L. is feladta magát a rendőrségen.

Rendorseg_LovoldozesSzept05

A lopás helyszíne: ebből a parkolóból vitték el az autót a tolvajok

A tulajdonos a lövésekre ébredt

Honlapunk megkereste az ellopott autó tulajdonosát: P. L. elmondta, hogy éjszaka a lövésekre ébredt fel. "Kinéztem az ablakon, nem láttam semmit, de később érkeztek a rendőrök és mondták, hogy az autómat ellopták, de megvan már s az egyik tettes is" - közölte a károsult, akinek Győzelem utcai lakásába az elmúlt másfél évben kétszer is betörtek. P. L. a rendőrökkel a Lakatosok utcájába ment, ahonnan az autót bevezette a rendőrség udvarára, mert ott ujjlenyomatvétel és más bűnjelek miatt tovább vizsgálják a szakemberek.



9 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kszl
2011-09-05 13:27:33
Hogy mik vannak.... :confused:
avatar
p_robi86
2011-09-05 13:39:05
Azert nem kis felelotlenseg a rendorok reszerol is ejjel, lakott teruleten lovoldozni. Foleg ugy, hogy nehany utcaban meg vilagitas sincs egy ideje...
avatar
covacim
2011-09-05 14:08:11
Végre,hogy történt valami változás.Kb egy hónapja ugyanezen a színhelyen agyonkarcoltak több autót,és az emberek a kárral maradtak.
avatar
blazsek
2011-09-05 14:57:42
Végre a rendőrök felmutathatnak valamit, ami nem a lopva radarozásról szól. Több ilyent fiúk! Van felderítetlen bűntény, mint a pelyva... Az autó tulajdonosa legalább egy kávéra meghívhatná őket, hátha ettől jobb kedvük lesz és ezután is nyitott szemmel járnak. Csak tudnám, hogy a KIL-eknek meg EL-eknek a fényképét, teljes nevét miért nem lehet közölni, hogy óvakodhassunk tőlük. Ja, vagy úgy! A személyiségi jogaik miatt? Érdekes, ilyenkor mindig csak az elkövetőnek van olyan. A károsultnak nincs...
avatar
weedor
2011-09-05 17:38:29
Csendesebben vígadozzék! Nekem dolgoznom kellett reggel 8-tól, errefel az ablakom alatt lövöldöznek 02:25-kor. :D
avatar
Malom
2011-09-05 19:10:24
Borzasztóan sajnállak hogy reggel 8-ra dolgozni kellett menjél mert az nagyon korán van.Én reggel nyolckor már elvagyok fáradva de jelzem nem nagyon :D Valami selyemhernyó kereskedő lehetsz :lol: :lol:
avatar
attibá
2011-09-06 16:54:48
s hat mivel inditottak el netan a kapukulccsal no meg a kormanyzar azza mi a fene lett,talan mar lopott vot azes,tiszta amerikaji filmbeillo, elnezest a helyesirasert,de nekem itt valami nemtiszta vagy nemtudom mar .
apropopo lehet menni 6 orara is dolgozni de az aki azt irta 8 orakkor megy ugymond dolgozni,hat az akkor keson er haza,
sajnalom valoszinu meg nemtoltottel el egy par ejszakat nagyobb varosba mint itt odorhejen,udv mindenkinek
avatar
a_szöszy
2011-09-07 19:58:10
Jogai vannak az elkovetoknek is s a tulajnak is.... amugy meg akinek nincsen eleg infoja az menjen fekete_feher.info -ra Lacika drága nem tiszteli a jogokat s az előzmények is meg vannak irva..
avatar
a_szöszy
2011-09-07 20:00:06
fekete-feher.info

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."