Itthon » Közélet

Ismét megnőtt a közlekedési balesetek száma

Nem kevesebb, mint tizenegy közlekedési baleset történt a megye területén: a Megyei Mentőszolgálat múlt heti statisztikája szerint tizennégyen sérültek meg.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. szeptember 19., 09:29
0 hozzászólás. 

Három szívinfarktus történt a megyében, de volt tizenhárom agyvérzés, illetve kilenc más szívprobléma, illetve harminckét magas vérnyomásos eset is szeptember 11 és 18 között. A kéz-, illetve lábtörések száma is megnőtt: huszonnégy esetet jegyeztek, valamint kilenc testi sértés is volt.

Tíz személyt vittek be részeg állapotban a kórházba, nagyrészt az utcáról. Huszonöt szülő nőt is mentő vitt kórházba, epilepsziás krízissel négy, pillanatnyi elmezavarral tizenhét személy került a mentősök keze alá. Lázas állapotban levő személyhez harminchat esetben hívtak mentőt.

Összesen tizenegy közúti baleset történt a megyében, ezekben tizenégy személyi sérülés történt. Volt három kutyaharapás, illetve nyolc olyan darázs- vagy méhcsípés, ami az allergiás reakciók miatt mentőt igényelt.

Egy gomba-, illetve három gyógyszermérgezést, egy égési sérülést, tíz rángógörcsöt és harminc légzéselégtelenséget is elláttak a mentősök. Nyolc asztmás roham és hét gyomorvérzés is volt.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."