Itthon » Közélet

Öngyilkosjelölteket mentettek meg

Kilenc közlekedési baleset történt az elmúlt héten a megye területén: a mentőszolgálat statisztikája szerint kilencen sérültek meg.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. szeptember 26., 12:17
0 hozzászólás. 

Négy szívinfarktus történt a megyében szeptember 19 és 25 között, de volt hat agyvérzés, illetve tizenkilenc más szívprobléma, illetve huszonkét magas vérnyomásos eset is. Kéz-, illetve lábtörések tizenhárom volt száma is megnőtt, tizenegy testi sértés is volt.

Tizennégy személyt vittek be részeg állapotban a kórházba, nagyrészt az utcáról. Tizennyolc szülő nőt is mentő vitt kórházba, epilepsziás krízissel három, pillanatnyi elmezavarral tizennégy személy került a mentősök keze alá. Lázas állapotban levő személyhez harminchét esetben hívtak mentőt, két öngyilkossági kísérlet volt, de mindkét illetőt megmentették.

Összesen kilenc közúti baleset történt a megyében, ezekben tizenegy személyi sérülés történt. Csíkszeredában személyvonat ütközött össze egy sörszállító kamionnal, előbbi vezetője megsérült. Volt két kutyaharapás, illetve három gyógyszermérgezés is, valamint öt rángógörcsöt, ugyanennyi felső tápcsatornai vérzést és négy asztmás rohamot is jegyeztek.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."