Itthon » Közélet

Cseréld el a téli sportfelszerelésed!

Idén is megszervezi a Tűzgolyó Programszervező Iroda a Téli Sportfelszerelések Cserebere Vásárát – a belépőből befolyt összeg a rászorulókat segíti.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

TeliCserebereVasar
TeliCserebereVasar
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2011. december 05., 17:32
0 hozzászólás. 

„December 11-én a városi sportcsarnokban lehet adni-venni, cserélni a téli sportfelszereléseket. A belépti díjakból összegyűlt pénzösszeget idén is a rászoruló családoknak szánjuk" – mondta hírportálunknak Dézsy Károly, a programszervező iroda vezetője.

A tavalyi kezdeményezést folytatva a pénzből csomagokat állítanak össze, melyeket olyan családoknak adnak át, akiknél például mozgásképtelenek , munkaképtelenek vannak. Nem azok kapják, akik amúgy is, minden évben részesülnek ilyesmiben. Az csomagokat december 16-án, 17 órakor kapják meg a családok – a Meseváros megnyitóján.

Az ajándékok másik részét tanyákon osztják szét az Off-Road karaván segítségével.

TeliCserebereVasar

„A téli vásárra vannak még kiadó helyek. Más városokból is érdeklődnek, de természetesen az udvarhelyiek vannak előnyben" – jegyezte meg Dézsy Károly. Információkért és jelentkezésért hívják a 0745624366-os telefonszámot vagy írjanak emailt az office@tuzgolyo.ro címre.

A kicsik sem fognak unatkozni, ugyanis a vásár ideje alatt gyereksarok várja őket (rajz, légvár, játékok), sőt lesz olyan kiállító, aki kézzel készített játékokat kínál majd. A belépő ára 2 lej, ami egyben tombola is – síbotot, bakancsot, kesztyűket, zoknikat lehet nyerni. A fődíj pedig egy kétszemélyes hétvége a Madarasi Hargitára.

A reggel nyolckor kezdődő vásár késő délutánig (amíg vannak látogatók) tart, majd az estét Bárány Attila Winter Partyja zárja. A beugrók elővételben 15 lejért az Elit Bárban és a Park Étteremben kaphatók, a helyszínen 20 lejért lehet hozzájutni. A belépővel egy világító karszalag is dukál, melynek nagy szerepe lesz az esti buliban.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."