Itthon » Közélet

Csökkent az infarktusok száma

Egy hét alatt hat közúti balesetben hét személy sérült meg – ez szerepel a Megyei Mentőszolgálat múlt heti (december 5 és 11 között) statisztikájában.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Mentoszolgalat
Mentoszolgalat
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. december 12., 11:34
0 hozzászólás. 

Három szívinfarktus történt a megyében, de volt tíz agyvérzés, tizennyolc más szívprobléma, illetve harmincöt magas vérnyomásos eset is.

A kéz-, illetve lábtörések száma tizennégy volt, illetve tizenöt testi sértéshez is kimentek a mentők. Huszonhárom szülő nőt is mentő vitt kórházba, hárman epilepsziás krízissel, pillanatnyi elmezavarral pedig összesen tizenhat személy került a mentősök keze alá.

Összesen hat közlekedési baleset történt, heten megsérültek. Egy személy öngyilkosságot akart elkövetni akasztással, de megmentették. Öten rángógörccsel kerültek mentőbe, de volt három allergiás reakció (ketten ismeretlen anyag hatására, egy gyógyszer miatt).

Történt egy kutyaharapás is, felső tápcsatornai vérzéssel három embert vittek be a mentősök. Kómás állapotba heten, huszonhárman pedig légzéselégtelenséggel kerültek a mentősökhöz. Négy élelmiszer-, egy gyógyszer- és egy alkoholmérgezéses eset volt.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."