Itthon » Közélet

Három baleset történt két óra alatt

A havas, csúszós utak és a figyelmetlenség miatt három közlekedési baleset történt csütörtökön Székelyudvarhelyen és környékén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. január 19., 17:37
3 hozzászólás. 

A kolozsvári 34 éves C. R. L. 15 órakor a Szejke felé vezető országúton autózott, de nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel, s a szovjet katonák sírja előtti havas, nedves útszakaszon megcsúszott és a védőoszlopoknak ütközött. A balesetben könnyebb sérüléseket, zúzódásokat szenvedett az autóvezető hölgy, illetve még egy utas.

Nem sokkal később Felsőboldogfalván egy szekeres nem biztosította be magát balra kanyarodás előtt, nem adott elsőbbséget, s egy szabályosan közlekedő személygépkocsi beleütközött. A balesetben a szekér utasa sérült meg, szerencsére csak könnyebben.

A bogárfalvi eltérő közelében egy személygépkocsi sodródott le az úttestről, itt személyi sérülés nem történt.


címkék: baleset rendorseg

3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Attila91
2012-01-20 03:59:22
Meg van pofatok kiírni???szegyen...takarítani kenne az utakat...s nem lenne annyi baleset...pl. csak ma éjjelről beszéljünk hol és mikor takarítottak???én nem tudok róla,meg a központban sem...s ezt kinek köszönhetjük a polgármester úrnak ha lehet úgy hívni...sok pénzt mindenre felveszik de semmi látszat...
avatar
perretz
2012-01-20 06:26:09
Attila91:
Ha hiszed, ha nem a cikkeket nem a Polgarmester irja, sot, a hokotrot sem o vezeti. Abban egyetertunk, hogy takaritani kellene megpedig gyakrabban es akkor amikor kell, nem sok oraval utana.
Az ujsagiro ha nem irja meg a cikket, nem tudunk rola, es valoszinuleg meg ennyi takaritas sem tortenik.

Hogy pozitivum is legyen: ma hajnalban csodalkoztam ra, hogy Tamasi Aron uton, kb egy meter szelessegben a jardan, geppel takaritottak le a havat. Igy kellene takaritani minden nagyobb utcaban is.
avatar
dromedár
2012-01-20 14:15:17
úttakarítás
Engem viszont az érdekel miért nem írnak arról cikket,hogy miért megy ilyen nehézkesen az úttakarítás és a felelősöket miért nem büntetik meg.A sofőröket pedig a téli gumi hiányáért büntetik. :confused:

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."