Itthon » Közélet

Házkutatás a Solymossy utcában: fegyvert találtak - FRISSÍTVE

Két gyanúsítottnál végeztek házkutatást a rendőrök szerdán délelőtt a Solymossy utcában – információink szerint lopott javak után kutattak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

itthon_kozelet/razzia1207/galeria
itthon_kozelet/razzia1207/galeria
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. január 25., 12:35
0 hozzászólás. 

A délelőtti órákban két Solymossy utcai háznál több rendőr és a rendőrség speciális alakulataihoz tartozó személy jelent meg. Mindkét ingatlanban érvényes ügyészségi engedéllyel, a törvénynek megfelelően házkutatást tartottak. Mint Gheorge Filip megyei rendőrségi szóvivő portálunkkal közölte, a rendőrök lopott javakat kerestek a házakban, de az üggyel kapcsolatos több konkrétumot egyelőre nem tudott mondani.

FRISSÍTÉS: A rendőrségi szóvivő késő délután közölte a házkutatás eredményeit - beszámolója szerint a 33 éves P. A. és a 39 éves R. L. házaiban olyan bútorokat találtak, amelyek feltehetően lopottak voltak, akárcsak az ott talált ékszerek és nyolc darab mobiltelefon.

P. A.-nál találtak egy gumilövedékes fegyvert is hat tölténnyel - a férfinak fegyverviselési engedélye van, tehát törvényesen tartotta magánál a pisztolyt. Azonban három használt töltényhüvelyt is találtak, s mivel feltevődött a gyanú, hogy a fegyvert törvénytelenül használta, elkobozták tőle azt. A kivizsgálás tovább folytatódik.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."