Itthon » Közélet

Három tűzeset volt kedden este

Bögözben, Farcádban, valamint Székelyudvarhelyen a Budvár utcában volt tűz kedden este, a tűzoltók emberfelettit teljesítettek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Itthon_Kozelet/tuz1012
Itthon_Kozelet/tuz1012
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. február 01., 10:19
0 hozzászólás. 

Gyakorlatilag egyik tűzeset követte a másikat, a tűzoltóság emberei rég nem voltak ilyen sorozatbevetésen. Fél nyolckor egy bögözi lakóház kigyulladásáról értesítették őket, a helyszínre két tűzoltókocsi és kilenc tűzoltó érkezett, ahol a helyi önkéntesekkel együtt oltották a lángokat. Egy fából készült nyári konyha, valamint egy lakóház teteje gyúltak meg, feltehetően egy felügyelet nélkül hagyott kályha miatt. A 15 négyzetméteres nyári konyha, valamint a tető 40 négyzetméteren leégett, az oltással fél tízre végeztek. A keletkezett kárt 5 ezer lejre becsülték.

Fél tíz után öt perccel Farcádból riasztották a tűzoltókat, ahol egy gazdasági épület gyulladt ki, szintén kilenc tűzoltó és két kocsi ment a helyszínre. A gazdasági épületből húsz négyzetméternyi leégett, ugyanakkor szerszámok, felszerelések mentek tönkre. A feltételezett ok egy kazán nem megfelelő elhelyezése és túlhevülése volt, mert a közelében felhalmozott fa gyulladt meg. Az oltással 23 órára végeztek a tűzoltók, akik 9300 lejre becsülték a keletkezett kárt.

Közben még egy tűzeset történt: tíz óra után tíz perccel a Budvár utcában egy dísznövényekkel foglalkozó cég kazánházában keletkezett újabb tűz. 45 négyzetméternyi területet érintett a tűz, az oka a túlhevült kémény lehetett. 23 óra után tíz perccel sikerült eloltani, a kárt négyezer lejre becsülték.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."