Itthon » Közélet

Magasfeszültségű oszlopról loptak, de elkapták őket

Parajd közelében érték tetten a két fémtolvajt, akik magasfeszültségű oszlopról loptak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. február 10., 14:35
2 hozzászólás. 

Február 9-én 17 órakor értesítették a parajdi rendőrséget: a község területén található egyik magasfeszültségű oszlopról ismeretlen tettesek tulajdonítottak el alkotóelemeket. A helyszínen a rendőrség munkatársai két személyt azonosítottak, akiknél a hiányzó tárgyakat meg is találták. Az ellopott javak másik részét a környéken hagyták a tolvajok.

A fémelemeket visszaszolgáltatják a Villamossági Vállalatnak, a két elkövető, a 26 éves K. A. és a 24 éves K. J. ellen minősített lopás vádjával indul eljárás.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kszl
2012-02-10 14:55:14
Miért nem lehet az ilyen bűnözőket kivégezni? Az állam azzal, hogy börtönbe zárja nem fognak soha meg változni. Csak a mi adónkból etetik őket, később kijönnek a börtönből és kezdik elölről.
avatar
Milan Yorgi
2012-02-11 10:56:36
Nagyon elsyaporodtak a lopások,bünözések manapság,Einstein azt mondta : "Ami egyszer elkezdődött annak vége is lesz" ..ha nem is teljes mértékben de jelentős mértékben.Remélem az EU meg az illetékesek egyer ezt belátják és hoznak más határazotokat.Ez sem megoldás ami most van a romákkal kapcsolatosan (aki dolgozott xx évet azért , hogy legyen xx nyugdija és ezek meg csak úgy kapják a juttatásokat...itt hol az igazság?)csak 1 pld a. S az , hogy rájuk nincs törvény,mert annyira analfabéta,ócska népség..ez is ,hogy lehet? Egyre inkább nem lehet tőlük meglenni..ahol megjelennnek ott csak valami baj lesz.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."