Itthon » Közélet

Ingyenes Republic koncert május elsején

A tavalyi évekhez hasonlóan idén is Szejkefürdőn szervezik a majálist. A megszokott programok mellett ingyenes Republic koncert lesz a Márton Áron téren.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Itthon_Kozelet
Itthon_Kozelet
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. április 17., 14:50
0 hozzászólás. 

Május elsején 11 órától a Kékiringó Néptáncegyüttes, az Alsósófalvi Néptáncegyüttes és a Baróti Princess moderntánccsoport előadásai nyitják a Szejkefürdői mulatságot, majd operett és musical slágereket hallhatnak az érdeklődők a kolozsvári Állami Opera tagjainak tolmácsolásában. Az idei majálison ismét fellépnek az Open Stage humoristái és az X-Faktort is megjárt Abodi Nagy Blanka és zenekara szórakoztatja a nagyérdeműt. Este nyolctól a Republic koncertezik a Márton Áron téren.

Játszóház, kézműves és iparművészeti foglalkozás, ugráló vár, lovaglás, arcfestés, lufi hajtogatás is szerepel a programok között.

 

Legyél te az ezredik kerékpáros

Tavaly több mint nyolcszázan vettek részt a Szejkére kerekezésben, idén az ezer biciklis a cél. Mindenki, aki biciklivel érkezik Szejkefürdőre, tombolát kap, amivel egy kerékpárt nyerhet, valamint megkóstolhatja a gulyáslevest egy sör vagy egy üdítő kíséretében. Gyülekező 10 órától a Bethlen lakótelepi parkban és a Patkóban.

A majálisra ingyenes autóbuszok indulnak 9 óra 30 perc és 10 óra 30 perc között a város több pontjáról is. Rossz idő esetén a programot a Művelődési Házban tartják meg.

Az idei majális szervezői Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala, Hargita Megye Tanácsa, Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont és az Udvarhelyszék Kulturális Egyesület.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."