Itthon » Közélet

Toró: Udvarhelyen Szász fenyeget

Több EMNP jelöltet, illetve leendő jelöltet fenyegettek meg az RMDSZ és az MPP politikusai – jelentette ki Toró T. Tibor, az EMNP pártelnöke kolozsvári sajtótájékoztatóján.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Itthon_Kozelet
Itthon_Kozelet
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. április 24., 16:48
4 hozzászólás. 

Toró T. Tibor pártelnök szerint a megfélemlítés politikája folyik a Szilágyságban. A zilahi polgármester-jelöltet szülei családi vállalkozásával zsarolta meg Seres Dénes képviselő. Erről itt olvashat bővebben.

A Néppárt elnöke elmondta, nem elszigetelt jelenségről van szó, a megfélemlítés politikája folyik Székelyudvarhelyen az MPP pártelnöke, Szász Jenő, valamint Bihar megyében az RMDSZ részéről.

Tankó László, az EMNP székelyudvarhelyi polgármester-jelöltjét telefonon értük el. „Nincs nekem tudomásom erről" – válaszolta megkeresésünkre.

Zakariás Zoltán, a székelyudvarhelyi EMNP elnöke kérdésünkre elmondta, hogy az elmúlt hétvégén az MPP pártelnöke telefonon kereste meg a leendő néppárti jelölteket, és megpróbálta eltántorítani őket az indulástól. Részletekbe nem bocsátkozott, neveket nem említett, de megerősítette: „előfordult ilyen beszélgetés, amelyben megpróbálta eltántorítani leendő jelöltjeinket az indulástól. Diszkreditálásról van szó".

Szász Jenő, az MPP elnöke „méltatlannak, még Toró T. Tiborhoz is méltatlannak" nevezte a vádakat, és mint megjegyezte, „nem óhajtja kommentálni" ezeket.

„Nem is tudom, hogy kik az ők jelöltjeik. Az MPP kárára, a mi hátunkon, hátrányunkon akarnak növekedni. Megkérem az EMNP-t és Toró T. Tibort, hogy találjunk egy alternatívát a posztkommunista RMDSZ-szel szemben, és az önkormányzati választásokon legyen egy fajsúlyos eredmény. Arra kérem Toró T. Tibort, hogy ezen fáradozzon, és hagyjanak fel az ilyen megnyilvánulásokkal. Ha az EMNP-nek a jobboldal erősítése a célja, akkor kössön koalíciót az MPP-vel" – mondta Szász.



4 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hofika
2012-04-24 19:09:59
Ha jó kampányt csinál az EMNP,akkor az MPP vége lesz, de az RMDSZ is fel kell kösse a nadrágot,mert komolyan meg inoghat a szék alattuk.
avatar
vogul
2012-04-25 13:15:01
Na, szépen állunk. Milyen mélyre tudja még lesüllyeszteni a politika az embereket?
avatar
czymi53
2012-04-26 11:47:22
Fenyeget az árvíz, fenyeget a tűzvész, fenyeget Szász, fenyeget az RMDSZ.
Szegény székely nemzet, van bajod elég!
avatar
guru
2012-04-27 00:34:13
pedig az MPP és EMNNP egy tőröl fakad...mi a bajotok egymással? Csak nem a koncon vesztetek össze? Vagy Jenő lenyúlásait nem tudjátok vállalmi? Pedig atyátokkal Jánossal együtt nyúlták le a kereskedelmi felületeket 1999.be?!Enye!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."