Itthon » Oktatás

Kiadó a volt UCECOM épülete

A polgármesteri hivatal az állami finanszírozású, nappali tagozatos, magyar nyelvű felsőfokú oktatási intézményeknek ajánlja az ingatlant.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Biró Mihály

Utcára került az iskola (videó)

Levelek hulltak, grafikák, festmények lobogtak a...
allatvilagnapkikep

Állat volt a napiban

Gyanútlanul mentem a Csillagvár Napköziotthonba és ez...
Tudasz01

Tudászban ki a jó?

Egész Székelyföld itt lesz a történelmi vetélkedő...

UCECOM
A volt Ucecom épülete
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. július 11., 09:33
0 hozzászólás. 

Tavaly júliusban újabb ingatlannal gazdagodott Székelyudvarhely, a polgármesteri hivatal megvásárolta az egykori UCECOM, a Spiru Haret Iskolaközpont épületegyüttesét.

A polgármesteri hivatal az ingatlanban egyetemi campust szeretne kialakítani. Ezért ajánlják figyelmébe az összes állami finanszírozású, nappali tagozatos, magyar nyelvű felsőfokú oktatási intézménynek, amely tevékenysége bővítése, terjeszkedés céljából ügykezelésbe szeretné venni a Budvár utca 2. szám alatti, 2.125 m2 oktatási felületet, valamint a hozzá tartozó 8.994 m2 területet.

Jelentkezni 2014. augusztus 15-ig lehet a polgármesteri hivatalnál. Elsőbbséget élveznek a Romániában bejegyzett és működő oktatási intézmények.

Bővebb információkat a 0266-218145-ös telefonszámon, valamint a varoshaza@varoshaza.ro e-mail címen kérhetnek az érdeklődők.

„Városunk számára a legjobb megoldást kell megtalálni, kiemelten fontos megteremtenünk a szerényebb anyagi körülmények közötti élő udvarhelyszéki fiataloknak az itthoni továbbtanulás lehetőségét is" – írja a polgármesteri hivatal szerkesztőségünkbe eljutatott közleménye.

uh.ro/sajtóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."