Itthon » Oktatás

Feltették az érettségi eredményeket. FRISSÍTVE

Az oktatási minisztérium honlapján közzétették azt, ami miatt több száz végzős izgult kedden.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Biró Mihály

Utcára került az iskola (videó)

Levelek hulltak, grafikák, festmények lobogtak a...
allatvilagnapkikep

Állat volt a napiban

Gyanútlanul mentem a Csillagvár Napköziotthonba és ez...
Tudasz01

Tudászban ki a jó?

Egész Székelyföld itt lesz a történelmi vetélkedő...


szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. július 12., 11:56
0 hozzászólás. 

Az eredményeket ezen a linken éred el. Úgy tudjuk, a helyszínen még nincsenek kifüggesztve.

FRISSÍTÉS: A székelyudvarhelyi vizsgaközpontoknál már számos diák várakozik, a gyorsabbak telefonon már böngészik a tanügyminisztérium honlapját.

A fenti linken megtalálható adatok szerint a legjobb átmenési arányt, 90 százalékot a Baczkamadarasi Kis Gergely Református Kollégium diákjai értek el. Ezt szorosan követi a Tamási Áron Gimnázium, amely 89,78 százalékkal büszkélkedhet. A Benedek Elek Pedagógiai Líceumban a diákok 78, 69 százaléka ment át az érettségin, míg a Palló Imre Zene- és Képzőművészeti Szakközépiskola tanulóinak 65,45 százaléka, a Kós Károly Szakközépiskola végzőseinek pedig 42,14 százaléka vizsgázott sikeresen. Az Eötvös József Szakközépiskolának 12,36, a Bányai János Szakközépiskolának pedig mindössze 6,52 százalékos átmenési arányt sikerült produkálnia. Utóbbi tanintézetben három diák ment át az érettségin.

A város összesített átmenési aránya így 54,52 százalékos. Udvarhely legjobb érettségi átlagait Gál Krisztina (Tamási Áron Gimnázium, 9,62), Bekő Anna (Tamási, 9,57) és András Tünde (Tamási, 9,55) érte el. Székelykeresztúron Demeter Bernadett (9,51) bizonyult a legjobbnak.

Aki nem elégedett az elért jegyével, kedden délután 16-20 óra között óvást nyújthat be abban az érettségi központban, ahol vizsgázott.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."